Янаков передає гольовий привіт Зорі, але Інгулець знову грає внічию

У заключному матчі 8-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Інгулець та Зоря. За домовленістю клубів гра пройшла в Запоріжжі, на Славутич Арені. Звертаємо увагу, що Зоря дозволила зіграти за Інгулець орендованим гравцям: 20-річному нападнику Володимиру Білоцерковцю та 21-річному півзахиснику Денісу Янакову (на фото). Саме Деніс своїм забитим м’ячем засмутив луганський клуб — 1:1

Сергій Лавриненко довірив місце у складі 20-річному нападнику Оскару Мкомолі. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Деніс Янаков, 20-річний нападник Володимир Білоцерковець та 21-річний нападник Михайло Плохотнюк.

Віктор Скрипник з перших хвилин випустив 21-річного захисника Агрона Руфаті. Для молодого захисника це дебютний вихід з перших хвилин в УПЛ.

У запасі залишилися: 22-річний нападник Максим Луньов, 20-річний півзахисник Дмитро Піддубний та 19-річний нападник Аллахяр.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Командам довелося грати за складних погодних умов. Справжня злива йшла у Запоріжжі і це не могло не позначитися на грі колективів. На початку зустрічі активніше діяли гравці Зорі, але до гольових нагод справа не доходила. На 41-й хвилині Гладкий головою відправив м’яча у сітку, але гол був скасований через офсайд. Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Команди на двох не завдали жодного удару у площину воріт.

Після перерви у гру увійшов Деніс Янаков. На початку другого тайму характер гри не змінився. Шуст та Шевченко відпочивали. На 64-й хвилині Янаков зі штрафного відкриває рахунок у матчі. Молодий півзахисник забиває клубу, якому належить його контракт. Перший удар у площину воріт відразу стає результативним.

На 71-й хвилині Кучеренко притримав за футболку Іванісеню і після перегляду VAR арбітр призначив пенальті. На 75-й хвилині Юрченко реалізовує пенальті — 1:1. Відзначимо, що Владлену довелося перебивати одинадцяметровий, адже спочатку Шуст вискочив обома ногами за лінію. На 80-й хвилині у гру увійшов Аллахяр.

У підсумку, гра завершилася результативною нічиєю.

Інгулець — Зоря — 1:1

Голи: Янаков (64) — Юрченко (75, пенальті).

Інгулець: Шуст — Запорожець, Козак, Бартуловіч, Коваленко (Янаков, 46), Мкомола (Сітчінава, 65), Балан, Ковальов, Лупашко (Кучеренко, 24), Семенко, Квасний.

Зоря: Шевченко — Абу Ханна, Вернидуб, Руфаті (Назарина, 66), Циганікс, Іванісеня, Юрченко, Хомченовський, Кочергін, Кабаєв (Аллахяр, 80), Гладкий.

В Інгульця після восьми турів шість очок, у Зорі — 10.

Чемпіонат U-19 Інгулець не зміг обіграти Зорю й впритул наблизитися до Динамо (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.