Інгулець U-19 не зміг обіграти Зорю й впритул наблизитися до Динамо (відео)

У заключному матчі 8-го туру чемпіонату U-19 другий у таблиці Інгулець зустрічав Зорю. Номінально домашній матч петрівці проводили у рідному для суперника Запоріжжі, й не виграли на Торпедо

Інгулець U-19 втратив унікальну можливість впритул наблизитися до Динамо. Учора кияни не змогли виграти у Дніпра-1 (0:0), тож перед фінішним поєдинком 8-го туру юніорської першості випереджали другий Інгулець лише на чотири очка.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant

Петрівці одним махом могли ліквідувати майже все відставання (при цьому ще й мали б матч у запасі!), однак все пішло не за планом. У середині першого тайму одна з їхніх атак захлинулася, захисник Зорі потужно вибив м’яча на чужу половину поля й точно на хід Віталію Неруху. Той утік і від захисника, і від Яроша, який вибіг за межі штрафного майданчика, й пробив у порожні ворота — 0:1.

І все ж петрівцям вдалося уникнути поразки. Під кінець другого тайму після подачі кутового захисник Зорі зіграв рукою, та Антон Жилкін потягнув і пенальті, і добивання. На жаль для луганців, арбітр змусив перебити штрафний удар, побачивши порушення правил кіпером Зорі. Повторний «розстріл» виявився вдалим.

Інгулець U-19 — Зоря U-19 — 1:1

Голи: Данило Голуб (80, пенальті) — Віталій Нерух (28).

Інгулець U-19: Ярош — Христенко, Сидоренко, Жилінський (Свіріпа, 62), Смоляков, Сейтхалілов, Донцов (Лісняк, 56), Цуркан, Голуб, Ткаченко (Гаврилюк, 85), Кабаченко.

Тренер: Ігор Хоменко.

Зоря U-19: Жилкін — Товкач (Єлець, 81), Дудник, Басовський, Кисіль, Нагнойний, Сміян (Златьєв, 67), Тузенко (Меленчук, 84), Яриш (Лук’янченко, 46), Лєгостаєв, Нерух.

Тренер: Василь Баранов.

Чемпіонат U-19: Інгулець може збільшити відрив від Шахтаря, але треба перемагати міцну Зорю

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.