Чемпіон світу заробив пенальті й Десна у меншості вивезла нічию з Олександрії

У матчі 8-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Олександрія та Десна. Матч проходив в Олександрії, на стадіоні Ніка. Відзначаємо появу у складах команд п’ятьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився результативною нічиєю — 2:2

Володимир Шаран довірив місце у старті Олександрії 21-річному захиснику Владиславу Бабогло та 22-річному захиснику Роману Вантуху. У запасі залишилися: 22-річний воротар Олег Білик та 20-річний захисник Олександр Мельник.

Олександр Рябоконь з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Юхима Коноплю, 20-річного нападника Іллю Шевцова та 19-річного півзахисника Мудрика Михайла.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Вже на третій хвилині гості створили перший небезпечний момент. М’яч після удару Тотовицького влучив у стійку. Після активного старту гра заспокоїлася, воротарі обидвох команд залишалися без роботи. На 38-й хвилині арбітр призначив одинадцятиметровий за порушення Вантуха на Коноплі. Досить суперечливий епізод. Пенальті впевнено реалізував Тотовицький — 1:0. У підсумку, перший тайм завершується за мінімальною переваги Десни.

На початку другого тайму Олександрія більше контролювала м’яч, але без загострень. Дуже небезпечний момент господарі створили на 61-й хвилині, та на простріл Ковальця ніхто не відгукнувся. З кожною хвилиною Олександрія додає в активності.

На 72-й хвилині підопічні Шарана досягли свого. Після прострілу Ковальця Банада зрівняв рахунок — 1:1. На 79-й хвилині міг забивати Ковалець, але з його ударом впорався Паст. На 82-й хвилині Сітало виводить Олександрію уперед — 2:1. Все перевертається з ніг на голову. Вже через дві хвилини Будківський ударом головою зрівнює рахунок — 2:2. Справжній голепад у другому таймі. На 89-й хвилині другу жовту отримав Імереков. Проте, господарі не встигли реалізувати чисельну більшість. Матч завершився результативною нічиєю.

Олександрія — Десна — 2:2

Голи: Банада (72), Сітало (82) — Тотовицький (39, пенальті), Будківський (84).

Вилучення: Імереков (89).

Олександрія: Паньків — Лучкевич (Безбородько, 70), Бабогло, Бондаренко, Вантух (Стецьков, 73), Пашаєв, Гречишкін, Дубра, Мишенко (Третьяков, 46; Грицук, 86), Ковалець, Сітало.

Десна: Паст — Гітченко, Імереков, Мостовий, Огіря, Арвеладзе (Будківський, 77), Тотовицький (Хльобас,86), Конопля, Мудрик (Картушов,68), Калітвінцев (Гуцуляк, 76), Шевцов (Домбровський, 68).

У Десни 13 очок, у Олександрії — 10.

Чемпіонат U-21 Олександрія забиває по два голи у кожному з таймів і виходить на третє місце

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.