Захисник Шахтаря Бондар: матчі проти топ-клубів дуже мотивують

Захисник Шахтаря Валерій Бондар прокоментував нічию своєї команди у матчі 2-го туру Ліги чемпіонів проти Інтера (0:0), а також розповів про суперечливий ігровий момент з Лукаку. За словами молодого оборонця, пенальті у боротьбі з нападником Інтера не було


Центральний захисник Шахтаря Валерій Бондар прокоментував нічию у другому турі групового етапу Ліги чемпіонів з Інтером (0:0).

21-річний футболіст підкреслив, що матчі з такими іменитими суперниками мотивують показати всі найкращі якості: «Думаю, це хороший результат. Вся команда старалася, намагалися заробити очки. Дуже важливо, що здобули один заліковий пункт. Вся команда відпрацювала добре, всі гравці — герої. Ми виконали план на гру, хлопці нам всі допомагали, за рахунок цього такий результат.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Пригадується мій перший матч в Лізі Європи з Базелем — тоді дійсно був мандраж перед грою, але хлопці заспокоїли. А на матчах з Реалом і Інтером вже було інакше. У таких матчах хочеш показати свої найкращі якості, це дуже мотивує.

Напевно, найважче грати проти Лукаку — треба правильно вибирати позицію або грати на випередження. З ним марно грати в силовій боротьбі, це дуже складно — він великий нападник. Коли він ставить корпус — дуже складно.

Валерій Бондар проти Лукаку. Фото shakhtar.com.

З Лаутаро потрібно грати по гравцеві, він теж дуже хороший нападник. Не можу сказати, що він якісь створив проблеми. Момент з Лукаку в штрафній? Бачив, що йому будуть скидати м’яч, я вже бачив, що він приймає. Нічого не залишалося робити, окрім як тримати його, щоб не дати йому пхнути м’яча в ворота. Не можу сказати, що був пенальті — звичайний ігровий момент. У нього дуже складно виграти ігрову боротьбу.

Завжди ставиться завдання забивати гол — мене зобов’язують ходити на стандарти. Потрібно знаходити точки і зустрічатися з м’ячем. Завжди хочеться забити і допомогти команді. З такими командами грати — це супер, додає впевненості і сил, мотивації продовжувати грати так само на такому рівні», — сказав захисник в інтерв’ю каналам Футбол.

Гірники після двох турів лідирують у групі В, набравши чотири очки. У наступному турі гірники зіграють з Борусією М.

Похвалив Тренер Шахтаря Каштру: Бондар проти Інтера зіграв фантастично

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.