Герой матчу проти Інтера Трубін: наш план на гру спрацював

Юний голкіпер Шахтаря Анатолій Трубій поділився враженнями від нульової нічиєї у матчі 2-го туру Ліги чемпіонів проти міланського Інтера. За словами воротаря, такі матчі дають чудову можливість прогресувати


Воротар Шахтаря Анатолій Трубін прокоментував нічию в матчі з Інтером (0:0) у другому турі групового раунду Ліги чемпіонів. 19-річний голкіпер, для якого гра проти Інтера стала другою в Лізі чемпіонів, зізнався, що гірники виконали план тренерського штабу на матч:

— Мені здається, тисячу відсотків сил сьогодні залишили на футбольному полі. Тиждень тому був матч з Реалом, хлопці втомилися, але кожен був згуртований і зібраний. Добре провели матч, зіграли на нуль. Тепер головне відновитися і рухатися далі. Можна сказати, що наш план на гру спрацював.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Чесно кажучи, в середині першого тайму був відрізок, коли Інтер почав тиснути, були закидання, але ми впоралися. Момент Лукаку? У нього удар на силу, знав, що він буде бити в мій кут. Ще до удару знав це. Якби перекидав через стінку — довелося б реагувати.

Грізний Лукаку Трубіна не пробив. Фото shakhtar.com.

Пам’ятаємо ще по півфіналу Ліги Європи, що у Інтера хороший пресинг, тому коли була можливість — намагалися грати низом, але більше було довгих передач. Думаю, завжди є куди рости і до чого прагнути.

Зараз нічия, але кожен з хлопців знає, що може більше і краще. Обидва матчі вийшли важкими, але в грі з Реалом було легше виходити з оборони. Після таких матчів прогресуєш, чим більше таких буде — тим краще для кожного, — підсумував Трубін в інтерв’ю каналам Футбол.

Трубін Хандановичу: кращим у матчі визнають мене. Фото shakhtar.com.

Шахтар зіграв внічию з Інтером після виїзної перемоги над Реалом (3:2) в першому турі і набрав 4 очки. Команда Луїша Каштру очолює групу B.

У третьому турі Шахтар в Києві зіграє з Боруссією (Менхенгладбах). Матч відбудеться 3 листопада.

Уже серия Нападающий сборной Испании забивает во втором матче ЛЧ кряду: очередной жертвой стал Марсель (видео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.