Бей бив дублем, Козак – здалеку: Карпати Галич вдома розібралися з Буковиною (відео)

У матчі 8-го туру Другої ліги Група А галицькі Карпати на своєму полі переграли Буковину — 3:1. Дубль на рахунку 18-річного нападника Андрія Бея, один м’яч забив 19-річний хавбек Богдан Козак

Галицькі Карпати дали доброго прочухана чернівецькій Буковині. У галичан гру розпочали п’ятеро представників реєстру Золотого Таланту: три півзахисники — 18-річний Вадим Мердєєв та 19-річні Олексій Сич і Богдан Козак, а також два нападники — 18-річний Андрій Бей і 20-річний Ростислав Лях.

У Буковини з перших хвилин вийшли 20-річний півзахисник Даніел Раулюк та два нападники — 19-річний Артем Рябий і 20-річний Василь Гакман.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Галичани добре підготувалися до Буковини і з перших хвилин не давали чернівчанам контролювати м’яча, повідомляє bukfc.com.ua. Саме високий пресинг госпдарів дозволив їм вже на 15-й хвилині відкрити рахунок. Фіяло вводив м’яча від воріт, суперник нав’язав боротьбу і, зрештою, після перехоплення Андрій Бей забив — 1:0.

Уже за 11 хвилин голкіпер Буковини був змушений вдруге виймати м’яча із сітки воріт: влучного удару з-за меж штрафного майданчика завдав Богдан Козак — 2:0.

На 36-й хвилині зустрічі Степан Маковійчук провів вимушену заміну. В одному з ігрових епізодів Максим Боровець зіткнувся головою із опонентом та отримав розсічення брови. Півзахисника Буковини одразу повезли до найближчої лікарні, де йому надали необхідну медичну допомогу. Замість Боровця на поле вийшов Тарас Сивка, який зайняв уже звичне місце на лівому фланзі оборони. Саме Тарас зміг забити в роздягальню. Сталося це вже у компенсований до першого тайму час: він головою вдало замкнув подачу із правого флангу — 2:1.

Після перерви футболісти Буковини почали значно агресивніше грати в атаці. По-справжньому гольовий момент був у середині другої 45-хвилинки, але його не зміг реалізувати Віктор Сахнюк.

А на 65-й хвилині футболісти Карпат забили третій гол — дубль на рахунку Андрія Бея — 3:1.

Карпати (Галич) — Буковина — 3:1

Голи: Бей (15, 63), Козак (25) — Сивка (45+3)

Карпати (Галич): Вульчин — Матушевський, Марушка, Сич, Лях, Вербний, Козак (Сєдов, 83), Лебедь (Садоха, 90), Мердєєв (Танчин, 56), Бей (Антошик, 77), Верещак (Кримінський, 87).

Буковина: Фіяло — Гакман (Мануїла, 84), Матвєєнко, Орловський, Раулюк, Копитов (Д. Рябий, 46), Боровець (Сивка, 34), Столяр, А. Рябий (Квасниця, 88), Страшкевич, Сахнюк.

Два по два Волинь-2 з дублями Войтіховського та Богомаза в гостях розгромила Карпати (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.