Волинь-2 з дублями Войтіховського та Богомаза в гостях розгромила Карпати (відео)

У матчі 8-го туру чемпіонату України у Другій лізі (Група А), Волинь-2 на виїзді не залишила шансів львівським Карпатам — 4:0. Дублями вистрілили 21-річний захисник Максим Войтіховський та 20-річний нападник Назарій Богомаз

В основних складах обох команд вийшли лише представники реєстру Золотого Таланту. У Карпат місця серед стартової одинадцятки отримали: 18-річний воротар Назар-Стефан Сасс, 5 захисників — 17-річний Гліб Савчук, 18-річний Роман Даніловський, 19-річні Тимофій Калинчук, Олег Береза та 20-річний Роман Слива, три півзахисники — 17-річний Денис Підгурський, 19-річний Вадим Гудзінський та 20-річний Орест Панчишин, а також двоє 18-річних нападників — Роман Лісовик та Юрій Раделицький.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У лучан гру розпочали 18-річний воротар Арсеній Коркодим, троє захисників — 19-річні Владислав Мороз й Дмитро Максимчук та 21-річний Максим Войтіховський, четверо півзахисників — 18-річні Олександр Мартинюк, Назарій Кузьмич, Дмитро Янчук та 19-річний Максим Сасовський і трое нападників — 18-річні Олександр Чернов, Богдан Кобзар та 20-річний Назарій Богомаз.

Матч розпочався з натиску лучан, які дуже швидко зуміли реалізувати свою перевагу, пише fcvolyn.net. Уже на 6-й хвилині під час подачі кутового з лівого флангу Савчук у карному майданчику поклав на газон Кобзаря і суддя призначила одинадцятиметровий у ворота господарів. Пенальті чітко реалізував Богомаз.

Уже за кілька хвилин Назарій мав забивати вдруге, проте не реалізував чистий вихід сам на сам. Втім на 15-й хвилині лучани подвоїли свою перевагу — і знову з пенальті. Після подачі з правого краю захисник господарів Калинчук вибивав м’яч з лінії воротарського, але разом з м’ячем зніс з ніг того ж таки Богомаза. І цього разу Назарій чітко реалізував стандарт, оформивши пенальтійний дубль. А ще за три хвилини Богомаз втік на побачення з воротарем і забив втретє, проте в боротьбі із захисником на фінішній прямій порушив правила і взяття воріт не зарахували.

А другий тайм розпочався зі ще одного голу волинян: на 52-й хвилині після подачі кутового з правого флангу в район одинадцятиметрової позначки Войтіховський перестрибнув захисників і головою відправив м’яча точно в дев’ятку воріт Карпат.

Гру фактично було вирішено. При цьому Волинь-2, граючи на контратаках могла забивати п’ять чи шість м’ячів, але нападники вперто не могли завдати разючого удару навіть у виходах сам на сам, а у чотирьох-п’яти випадках відверто врятував львів’ян їх голкіпер Сасс.

Остаточний же рахунок в матчі встановив той же Войтіховський на четвертій доданій хвилині, коли ударом головою з лінії воротарського замкнув подачу з правого краю зі штрафного — 0:4.

Карпати Львів — Волинь-2 — 0:4

Голи: Богомаз (6, 15, обидва з пенальті), Войтіховський (52, 90+4).

Карпати (Львів): Сасс — Слива, Даніловський (Назарчук, 82), Калинчук, Савчук, Панчишин (Степанчук, 74), Гудзінський, Підгурський, Береза (Стень, 60), Лісовик, Раделицький (Шостак, 55).

Волинь-2: Коркодим — Мороз, Войтіховський, Максимчук, Мартинюк (С. Кристін, 46), Кузьмич, Сасовський (Лучка, 64), Богомаз (Теслюк, 58), Янчук, Чернов (В. Кристін, 73), Кобзар (Ольхович, 61).

Во дают! Пента-трик форварда сборной Буркина-Фасо позволили Аяксу добыть крупнейшую победу в истории

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.