Костюк: думаю, що дебютанти зі Львова підсилять Динамо U-19

Старший тренер Динамо U-19 Ігор Костюк поділився враженнями від розгромної перемоги над Колосом у перенесеному матчі 13-го туру (6:0). За словами Костюка, команда ретельно аналізує кожного суперника

Тренер Динамо U-19 Ігор Костюк — про перемогу над Колосом (6:0).

— Добре склалася гра. Хлопці вийшли з хорошим настроєм, виконали установку, про яку ми домовлялися.

— Чому довірили капітанську пов’язку Яцику і дайте йому характеристику.

— На сьогоднішній день він є одним з лідерів, як в побуті, так і на полі. Своїми ігровими якостями він заслужив пов’язку.

— Вразило те, як Ванат і Волошин організували взяття воріт…

— В першу чергу, це наші награні моменти. Коли починали атаку на одному фланзі і швидко розгортали на іншому, і швидко завершували. Це те, що ми і вимагаємо — швидкі виходи в атаку з переміщенням м’яча на інший фланг.

— Склалося враження, що вам було цікаво грати до третього гола…

— Колос — хороша організована команда, контролює непогано м’яч. Просто ми готуємося і аналізуємо кожного суперника. І застосовуємо ту тактику, яка дозволяє нам досягати позитивного результату.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Що скажете про дебютантів?

— У нас є певні проблеми в обороні, і ми запросили гравців зі Львова. Коли грали з ними, то звернули увагу на Матусевича і Танчака. Думаю, вони нас підсилять. І те, що ми бачили, нас вразило. Як вони будуть витримувати конкуренцію, це залежить від них.

— Які подальші плани?

— Ви знаєте, що це була перенесена гра, щоб в манежі взимку не грати. Дякуємо Колосу що погодилися, і ми заповнили цю паузу, щоб не грати взимку. Наступний матч — їдемо до Львова і граємо з Рухом, — цитує Ігоря Костюка сайт Динамо.

Поза грою Епідемія коронавірусу в Олександрії: матчі команд U-21 і U-19 відкладено

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.