Колос завдяки пенальті на останніх секундах вирвав перемогу і посунув Шахтар на третє місце

У заключному матчі 5-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Колос та Маріуполь. Гра проходила у Ковалівці, на стадіоні Колос. Відзначаємо появу у складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого Таланту.  Матч завершився мінімальною перемогою Колоса — 1:0

Руслан Костишин довірив місце у старті: 22-річному півзахиснику Євгенію Смирному. У запасі залишилися: 21-річний голкіпер Владислав Кучерук та 20-річний нападник Ісаєнко Євгеній.

Остап Маркевич з перших хвилин випустив: 22-річного захисника Олексія Бикова, 21-річного півзахисника Максима Чеха, 22-річного півзахисника Дмитра Топалова, 20-річного півзахисника Артема Бондаренка та 19-річного нападника Данила Сікана.

У запасі залишилися: 20-річний захисник Назарій Муравський, 19-річний півзахисник Андрій Вискребенцев, 18-річний півзахисник Кулієв Ельдар, 17-річний півзахисник Олег Очеретько, 20-річний захисник Вячеслав Велєв та 21-річний нападник Андрій Кулаков.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому таймі команди грали обережно, небезпечних моментів майже не було. Руслану Костишину через травми гравців довелося за 24 хвилини зробити аж три вимушені заміни. На 25-й хвилині гості створили перший небезпечний момент, але Сікан не зміг переграти Волинця. На 40-й хвилині Максим Чех отримав попередження. Лише наприкінці тайму господарям вдалося проявити себе. Небезпечно пробивав Костишин, але з його ударом впорався Гальчук. У підсумку, перший тайм завершився нульовою нічиєю.

На початку другого тайму підопічні Костишина додали в активності, але господарів підвела реалізація. На 49-й хвилині мав забивати Лисенко, але м’яч після його удару влучив у поперечину, а на 69-й хвилині вже Петров пробив у каркас воріт.  На 59-й хвилині на полі з’явився Кулаков. На 77-й хвилині вже гості мали відкривати рахунок, але м’яч після удару Стасюка пролетів повз ворота. На 90-й хвилині вже Богданов влучив у поперечину, а м’яч все не залітав у ворота. У компенсований час господарі досягають свого: Копієвський призначив пенальті у ворота Маріуполя на 90+6 хвилині. Оріховський з позначки переграв Гальчука — 1:0.

Колос — Маріуполь — 1:0

Голи: Оріховський (90+6, пенальті).

Колос: Волинець — Кравченко, Гавриш (Чорноморець, 46), Петров, Новак (Оріховський, 24), Ємець, Богданов, Мілько, Смирний (Костишин, 18), Антюх (Ільїн, 7), Лисенко.

Маріуполь: Гальчук — Стасюк, Биков (Сагуткін, 79), Чоботенко, Кирюханцев, Чех, Мишньов, Топалов, Горбунов, Бондаренко, Сікан (Кулаков, 59).

У Колоса після п’яти турів 10 залікових пунктів, у Маріуполя — сім. Підопічні Костишина виходять на третє місце.

Чемпіонат U-21 Поспєлов стоїть на нуль, дублери Маріуполя обіграли Колос у Калинівці (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.