Олександрія у меншості ледь не відігралася з 0:3

У матчі 5-го туру Прем’єр-ліги зустрічалися Олімпік та Олександрія. Матч завершився  перемогою Олімпіка — 3:2. Ця гра стала невдалою для 21-річного захисника Олександрії Владислава Бабогло, який відзначився автоголом, а також привіз пенальті для своєї команди, хоча момент з одинадцятиметровим був дуже суперечливий

Ігор Климовський довірив місце у старті Олімпіка: 22-річному захиснику Оресту Лебеденку, 20-річному захиснику Ігорю Снурніцину та 22-річному півзахиснику Беніто.

У запасі залишився 20-річний нападник Ібрагім Каргбо.

Володимир Шаран з перших хвилин випустив: 21-річного захисника Владислава Бабогло та 21-річного нападника Дениса Устименка. У запасі залишилися: 22-річний воротар Олег Білик, 20-річний нападник Петренко Іван, 19-річний захисник Самар Валерій, 21-річний півзахисник Вадим Янчак та 20-річний півзахисник Івахно Максим.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Господарі активно розпочали гру і на восьмій хвилині відкрили рахунок. Удар Беніто заблокували захисники Олександрії, але перший на м’ячі опинився Шахаб, який і поцілив у сітку — 1:0. Четвертий гол для іранця у чемпіонаті. На 25-й хвилині після подачі з кутового молодий захисник Олександрії Бабогло зрізав м’яча у власні ворота — 2:0. Наприкінці першого тайму м’яч влучив у притиснуту руку Бабогло і арбітр призначив одинадцятиметровий у ворота Олександрії і показав молодому захиснику Олександрії жовту картку. Досить суперечливий епізод. Пенальті впевнено реалізував Зотько — 3:0. У компенсований час гості ще й залишилися у меншості. Арбітр вилучив Банаду.

На 62-й хвилині підопічні Шарана скорочують відставання у рахунку. Відзначився Сітало — 3:1. На 67-й хвилині у гру увійшов Ібрагім Каргбо. На 73-й хвилині попередження отримав Снурніцин. На 86-й хвилині у гру увійшов Вадим Янчак. На 90+2 хвилині за фол Лебеденка арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Гречишкін — 3:2. Проте на більше у гостей не вистачило часу.

Олімпік — Олександрія — 3:2

Голи: Шахаб (8), Бабогло (25, автогол), Зотько (44, пенальті) — Сітало (62), Грешичкін (90+2).

Вилучення: Банада (45+1).

Олімпік: Кичак — Зотько (Гришко, 67), Снурніцин, Лебеденко, Є. Пасіч (Ксьондз, 55), Бабенко, Політило, Тейшейра (Каргбо, 67), Завійський (Романовський, 86), Беніто, Шахаб (Чогадзе, 55).

Олександрія: Паньків — Бабогло, Стецьков, Довгий, Третьяков (Янчак, 86), Лучкевич (Задерака, 34), Сітало (Безбородько, 81), Пашаєв, Гречишкін, Банада, Устименко (Мишенко, 46).

У Олімпіка дев’ять залікових пунктів і команда на даний момент виходить на третє місце. У Олександрії залишається шість очок, команда йде восьмою.

Чемпіонат U-19 Десна без голів здобуває вже друге очко: сьогодні у неї не виграв Шахтар

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.