Дубль Попова та фантастичний м’яч Тлумака залишають Динамо U-19 одноособовим лідером (відео)

У матчі 5-го туру юніорського чемпіонату України зустрічалися Динамо та Зоря. Гра проходила на НТБ Динамо, у Конча-Заспі. Матч завершився перемогою Динамо — 4:1. У складі киян двічі забив 17-річний нападник Кіріл Попов, на 30-й хвилині було вилучено капітана Зорі Данила Басовського

Підопічні Ігоря Костюка в новому сезоні поки не втрачали очок. Кияни демонструють цікавий та змістовний футбол і зупинити таке Динамо — непросте завдання. Відзначаємо гру 18-річного нападника Владислава Ваната, який забив вже чотирі м’ячі у цьому сезоні. Проте, Владислав розпочинав цю гру з лави запасних, адже вчора відіграв за молодіжку Динамо.

Що стосується Зорі, то луганський колектив демонструє нестабільні результати. Підопічні Баранова краще грають на виїзді, де перемогли у двох матчах, а вдома — обидві зустрічі програли. Зберегти свою статистику матчів на виїзді луганському колективу було надзвичайно складно.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Господарі потужно розпочали гру і на 13-й хвилині відкрили рахунок. Після подачі Юрія Тлумака зі штрафного Антон Боль головою відправив м’яча у сітку — 1:0. Гравці Зорі прогавили високого захисника Динамо. На 30-й хвилині арбітр призначив пенальті у ворота Зорі та за другу жовту вилучив капітана луганського колективу Басовського. Причому другу жовту Данило отримав за надмірні емоції. Кіріл Попов з одинадцятиметрового влучив у поперечину.

У компенсований до першого тайму час динамівці подвоїли свою перевагу. Антон Боль віддав на Кіріла Попова, який реабілітовується за незабитий пенальті — 2:0.

На 64-й хвилині рахунок стає розгромним. Після прострілу з флангу Кіріл Попов в дотик відправляє м’яча у сітку — 3:0. Дубль для 17-річного нападника біло-синіх. На 85-й хвилині Зоря забиває м’яч престижу і зробили це гравці, які вийшли по ходу матчу: після прострілу Олександра Євтушенка Злат Златьєв забиває у порожні ворота.

На 89-й хвилин надзвичайно красивий м’яч зі штрафного забиває Юрій Тлумак — 4:1.

У підсумку, гра завершується перемогою Динамо U-19. Це п’ята поспіль перемога для Динамо. У Зорі U-19 залишається шість залікових пунктів.

Динамо U-19 — Зоря U-19 — 4:1

Голи: Антон Боль (13), Кіріл Попов (45+2, 64), Юрій Тлумак(89) — Злат Златьєв (84).

Нереалізований пенальті: Попов (32, поперечина).

Вилучення: Данило Басовський (30).

Динамо U-19: Ігнатенко — Малиш, Опанасенко, Боль, Кузик, Тлумак, Попов, Царенко, Яцик, Волошин, Мащенко.

Тренер: Андрій Анненков.

Зоря U-19: Спотаренко — Єлець, Мельник, Басовський, Кисіль, Лук’янченко, Нагнойний, Сміян, Тузенко, Нерух, Лєгостаєв.

Тренер: Василь Баранов.

Чемпіонат U-21: п’ята поспіль суха перемога молодіжки Динамо (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.