Чемпіонат U-21: п’ята поспіль суха перемога молодіжки Динамо (відео)

У матчі 5-го туру молодіжного чемпіонату України зустрічалися Динамо та Зоря. Гра проходила на НТБ Динамо у Конча-Заспі. Матч завершився перемогою Динамо — 2:0. За киян забивали 18-річний нападник Владислав Ванат і 20-річний нападник Даниїл Сухоручко

У Києві проходила одна з найбільш очікуваних ігор 5-го туру. Молодіжна команда Динамо вдало розпочала сезон та після чотирьох турів йшла без втрат, набравши максимальну кількість очок — 12, та очолюючи турнірну таблицю. Відзначимо, що підопічні Мороза у цьому сезоні ще не пропускали.

Луганці неоднозначно розпочали нинішній сезон. У перших чотирьох турах вони здобули одну перемогу, двічі зіграли внічию та одного разу зазнали поразки. У підопічних Василя Баранова відчутні проблеми у захисті. Луганський колектив пропустив сім м’ячів за чотири тури.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому таймі команди не порадували великою кількістю гольових моментів. Здавалося, що команди підуть на перерву без м’ячів, але на 45-й хвилині гості припустилися помилки у захисті і Владислав Ванат реалізував вихід один на один — 1:0.

На 78-й хвилині кияни провели швидку контратаку і після передачі Артема Шулянського відзначився Даниїл Сухоручко — 2:0.

У підсумку, гра завершується перемогою Динамо — 2:0. Підопічні Мороза у п’ятому матчі поспіль не пропускають і з максимальною кількістю залікових пунктів лідирують у молодіжній першості.

Динамо U-21 — Зоря U-21 — 2:0

Голи: Владислав Ванат (45), Даниїл Сухоручко (78).

Динамо U-21: Нещерет — Скорко, Біловар, Шабанов, Вівчаренко, Михайленко, Єфіменко (Мащенко, 63), Бражко (Білошевський, 64), Надольський (В. Волошин, 83), Вантух (Шулянський, 74), Ванат (Скорко, 64).

Тренер: Юрій Мороз.

Зоря U-21: Мацапура — Агапов, Васько, Дудник, Сухар, Чайковський (Сміян, 73), Мильченко, Зоренко (Нагнойний, 57), Демченко, Скидан (Нерух, 66), Янаков (Лєгостаєв, 79).

Тренер: Василь Баранов.

Чемпіонат U-21: чи пропустить Динамо у 5-му турі?

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.