Молоді фаворити Луческу перепідписали контракти з Динамо

21-річний захисник Динамо Віталій Миколенко та 21-річний півзахисник Микола Шапаренко уклали нові контракти з київським клубом. Нові угоди розраховані на п’ять років

Віталій Миколенко уклав новий контракт із київським Динамо. Термін дії теперішньої угоди розрахований на 5 років, інформує офіційний сайт біло-синіх. Миколенко є вихованцем академії київського Динамо, в системі якої перебував з 2012 року. За першу команду виступає з 2017 року, провів 81 матч у всіх турнірах і відзначився 5-ма голами.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

21-річний захисник прокоментував підписання нової угоди з клубом. “Спасибі рідному клубу і президенту за надану можливість захищати біло-сині кольори ще 5 років .Символічно те, що рівно 10 років тому я перейшов в Динамо і почав з малого — подавати м’ячі Денису Бойку Спасибі всім хто був зі мною ці 10 років», — написав Віталій Миколенко на своїй сторінці у фейсбук.

Віталій Миколенко (третій праворуч) із юними одноклубниками. Фото фейсбук Миколенка.

Також новий п’ятирічний контракт уклав 21-річний півзахисник Микола Шапаренко. Він — вихованець футбольної академії маріупольського Іллічівця, дебютував у дорослому футболі саме в цій команді. Перейшов до київського Динамо у 2015 році, а за першу команду «біло-синіх» виступає з 2017 року. Провів 80 офіційних матчів за Динамо у всіх турнірах і забив 12 м’ячів.

Шапаренко зараз вже не носить довге волосся.

«Хороші відчуття, завжди хотів грати в цьому клубі і буду продовжувати далі радувати уболівальників перемогами, — зазначив Шапаренко. — Радий залишитися в Динамо».

Емоції 20-річний форвард Десни: ніколи не міг подумати, що зіграю в єврокубках

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.