Супряга не забив: але з його асистом Динамо громить Гент

У матчі-відповіді плей-оф Ліги чемпіонів зустрічалися Динамо та Гент. Гра пройшла в Києві, на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартових складах команд шістьох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився розгромною перемогою Динамо — 3:0, асист у свій актив записав 20-річний нападник Владислав Супряга

Мірча Луческу довірив місце у старті: 18-річному захиснику Іллі Забарному, 21-річному захиснику Віталію Миколенку, 21-річному півзахиснику Миколі Шапаренку та 20-річному нападнику Владиславу Супрязі. У запасі залишився 20-річний захисник Олександр Сирота.

Вім де Декер з перших хвилин випустив: 20-річного нападника  Андерсона Ньянгбо та 21-річного нападника Османа Букарі. У запасі залишився 18-річний півзахисник Матісс Самуаз.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 9-й хвилині господарі поля відкрили рахунок. Після прострілу Супряги Буяльський п’ятою відправив м’яча у сітку — 1:0. На 18-й хвилині Шапаренко міг збільшувати перевагу киян, але влучив у сітку. Найбільш небезпечний момент у таймі гравці Гента створили на 21-й хвилині, але Бущан впорався з ударом Букарі.

На 36-й хвилині динамівці подвоїли свою перевагу. Після прострілу Родрігеса м’яч влучив у руку Пластуна. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Де Пена — 2:0. Через дві хвилини після порушенні на Супрязі арбітр призначив друге пенальті, але після перегляду VAR був зафіксований офсайд в молодого нападника Динамо. У підсумку, перший тайм завершується за комфортної переваги Динамо.

На 49-й хвилині Фортуна притримав за руку Супрягу і арбітр призначив черговий пенальті. Родрігес реалізовує пенальті — 3:0 На 58-й хвилині після розіграшу кутового міг забивати Пластун, але блискуче зіграв Бущан. На 70-й хвилині Кляйндінст з декількох метрів не зміг забити. Знову блискуче зіграв Бущан. Після третього забитого м’яча динамівці припускаються багатьох позиційних помилок у захисті. На 74-й хвилині у гру увійшов Матісс Самуаз.

У підсумку, матч завершився розгромною перемогою Динамо. Кияни вперше за чотири роки виходять в груповий етап Ліги чемпіонів.

Динамо — Гент — 3:0

Голи: Буяльський (9), Де Пена (36, пенальті), Родрігес (49, пенальті).

Динамо (4-3-3): Бущан — Кендзьора, Забарний, Миколенко, Караваєв — Буяльський, Сидорчук, Шапаренко (Андрієвський, 77) — Родрігес (Циганков, 60), Супряга, Де Пена (Вербич, 59).

Гент (4-2-3-1): Руф — Фортуна, Нгадеу-Нгаджуі, Пластун, Кастро-Монтес (Ботака, 65) — Дорш, Овусу (Марре, 54) — Ньянгбо, Кляйндінст, Букарі — Депуатр (Самуаз, 74).

Молодь б’є! Молодий українець шокує своїм голом у першому ж матчі чемпіонату Греції (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.