Шахтар U-19 із дублем Махині розбив земляків ще у першому таймі (відео)

У матчі четвертого туру юнацького чемпіонату України зустрічалися Шахтар та Олімпік. Гра проходила в Щасливому, на Арсенал-Арені. Матч завершився розгромною перемогою Шахтаря — 5:0. Дублем відзначився 17-річний хавбек Микита Махиня

Команди підходили до матчу у різному настрої. У відкладеному поєдинку 2-го туру Шахтар здолав Рух і здобув другу перемогу в сезоні з рахунком 1:0. Вирішальний м’яч підопічні Оскара Ратулутри провели у компенсований час у меншості. У гірників 6 балів і четверта позиція в турнірній таблиці. Що стосується Олімпіка, то підопічні Владислава Бурлаки зазнали трьох поспіль поразок — від Динамо (3:4), Дніпра-1 (0:4) та Минаю (1:2). У чемпіонаті U-19 земляки провели 6 матчів: 4 перемоги гірників, 1 — олімпійців, 1 нічия.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гравці Шахтаря на правах фаворита активно розпочали гру і на шостій хвилині відкрили рахунок. 17-річний півзахисник Микита Махиня реалізував вихід один на один — 1:0 На 11-й хвилині гірники подвоїли свою перевагу. Відзначився 17-річний півзахисник Артем Шолар, який завдав прицільного удару у дальній кут — 2:0. На 14-й хвилині рахунок став розгромним. Після прострілу Крістіана Бако м’яч у свій актив записав 18-річний захисник Авдєєв Дмитро — 3:0. Фантастичний початок матчу у виконанні гравців Шахтаря. На 25-й хвилині гірники забили четвертий м’яч. Після прострілу Андрія Булези у порожні ворота забив свій другий м’яч у матчі Махиня — 4:0. Цей м’яч став останнім у першому таймі.

На 56-й хвилині підопічні Ратулутри забили п’ятий м’яч. Після прострілу Гаврилюка відзначився 17-річний нападник Крістіан Бако. Більше гравці Шахтаря не забивали.

Шахтаря U-19 — Олімпік U-19 — 5:0

Голи: Микита Махиня (6, 25), Артем Шолар (11), Дмитро Авдєєв (14), Крістіан Бако (56).

Шахтар U-19: Пузанков — Гаврилюк, Удод, Авдєєв, Булеза, Хромей, Бако, Глущенко, Махиня, Шолар, Векленко.

Тренер: Оскар Ратулутра.

Олімпік U-19: Червінский — Кирилюк, Загладько, Андрійченко, Базілєєв, Редчиц, Шут, Железняк, Іродовський, Баранюк, Осадець.

Тренер: Владислав Бурлака.

У гірників після чотирьох матчів дев’ять очок, а Олімпік поки що залишається без залікових пунктів.

Чемпіонат U-19: чи зніме Інгулець з верхівки таблиці Колос?

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.