Тренер дублерів Руху Годін: проти Шахтаря ми зіграли гідно (відео)

Тренер Руху U-21 Олексій Годін та гравець львівської команди Володимир Рудюк поділилися враженнями від поразки у перенесеному матчі другого туру молодіжного чемпіонату проти донецького Шахтаря — 1:3. Відзначимо, що єдиний гол у складі Руху забив 20-річний півзахисник Володимир Рудюк

Тренер молодіжки Руху Олексій Годін та півзахисник Володимир Рудюк поділилися враженнями від програного  матчу з Шахтарем — 1:3.

Олексій Годін, головний тренер Руху U-21: «Якщо гру поділити на два тайми, то у першій 45-тихвилинці ми пропустили голи через індивідуальні помилки. Загалом, як на мене, була рівна гра. У другому таймі ми перемогли — 1:0. Якби забили пенальті в роздягальню, то, можливо, гра склалася б зовсім по-іншому.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Вважаю, ми зіграли гідно, не сідали глибоко в оборону, використовували високий пресинг. Так, інколи цей компонент гри не вдавався, але хлопці молодці. Вони витримали цей високий темп. Ми могли забивати більше, ніж один гол. Могли й зіграти 3:3. Дякую хлопцям з першої команди за те, що допомогли нам. По грі в мене до них взагалі немає претензій. Інколи так трапляється, що футболісти з головної команди грають не на сто відсотків. По нашим футболістам, які вийшли на поле, цього не скажеш».

Рух U-21: на шляху до перемог. Фото fcrukh.com.

Володимир Рудюк, гравець Руху U-21: «Вважаю, що ми невдало розпочали поєдинок. Втратили концентрацію на початку матчу. Частково я винен у перших двох пропущених голах, адже грав не на зовсім комфортній для себе позиції. Загалом, вважаю, що ми продемонстрували досить непогану гру в плані контратак та виходів з оборони в атаку. Десь нам бракувало майстерності на завершальній стадії. Нереалізований пенальті наприкінці першого тайму — це переломний момент у грі, адже Шахтар перемагав вже 3:0 й на них не тиснув рахунок, відтак, якби ми забили, то ще не зрозуміло, як би гра завершилась», — цитує футоліста офіційний сайт Руху.

Чемпіонат U-21: Шахтар гратиме дербі, Динамо чекають у селі Минай

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.