Динамо з дебютним голом Супряги переграло Гент

У першому матчі плей-оф Ліги чемпіонів зустрічалися Гент та Динамо. Гра проходила в Генті, на Геламко Арені. Матч завершився перемогою Динамо — 2:1. Свій дебютний м’яч у єврокубках забив 20-річний нападник Владислав Супряга


Вім де Деккер з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишився 20-річний нападник Андерсон Ньянгбо.

Мірча Луческу довірив місце у старті: 18-річному захиснику Іллі Забарному, 21-річному захиснику Віталію Миколенку, 21-річному півзахиснику Миколі Шапаренку та 20-річному нападнику Владиславу Супрязі. У запасі залишилися: 20-річний захисник Олександр Сирота та 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Кияни активно розпочали гру і на 9-й хвилині відкрили рахунок у матчі. Караваєв підключився до атаки, прострілив на Буяльського, Віталій пробив у дальній кут і Супряга переправив м’яча у ворота. Спочатку було зафіксовано офсайд, але після перегляду VAR рішення було змінено — 0:1. Дебютний м’яч для молодого нападника в єврокубках.

У Гента нічого не виходило в атаці, але на допомогу бельгійцям прийшов стандарт. На 41-й хвилині після подачі з кутового відзначився Тім Кляйндіст — 1:1. Перший тайм завершується результативною нічією.

На початку другого тайму господарі залишилися у меншості. На 53-й хвилині Роман Безус отримав другу жовту. Відзначимо, що два попередження українець отримав за чотири хвилини. На 79-й хвилині кияни досягають свого. М’яч у свій актив записав Карлос Де Пена. 1:2.

Гент — Динамо — 1:2

Голи: Кляйндіст (41) — Супряга (9), Де Пена (79).

Вилучення: Безус (53).

Гент (4-2-3-1): Руф — Кастро-Монтес, Пластун, Нгадеу-Нгаджуи, Фортуна, Овусу, Дорш, Безус, Яремчук (Кляйндіст, 25), Оджіджа-Офое (Ботака, 62), Депуатр (Мохамаді, 73).

Динамо (4-3-3): Бущан — Караваєв, Миколенко, Забарний, Кендзьора, Сидорчук, Буяльський, Шапаренко (Шепелєв, 82), Де Пена, Супряга (Вербіч, 66), Родрігес (Циганков, 59).

Підвів Бондар вилучився, Шахтар не виграв у Львові

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.