Бондар вилучився, Шахтар не виграв у Львові

У перенесеному матчі другого туру Прем’єр-ліги зустрічалися Рух та Шахтар. Гра пройшла на Арені Львів. Відзначаємо появу у старті команд сімох гравців з реєстру Золотого Таланту. Матч завершився результативною нічиєю — 1:1. У складі Шахтаря було вилучено 21-річного захисника Валерія Бондаря

Іван Федик з перших хвилин випустив 19-річного нападника Миколу Кухаревича.

Луїш Каштру довірив місце у старті: 19-річному воротареві Анатолію Трубіну, 21-річному захиснику Додо, 21-річному захиснику Валерію Бондарю, 21-річному захиснику Віктору Корнієнку, 20-річним півзахисникам Маркосу Антоніо та Тете. У запасі залишилися: 21-річні півзахисники Манор Соломон та Фернандо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гості активно розпочали гру і на 11-й хвилині м’яч після удару Тете влучив у стійку. У наступній атаці мав забивати Мисик, але м’яч після удару гравця Руха пролетів повз ворота. Після активного старту команди більше не створили гольових нагод. На 35-й хвилині за відмашку перше попередження отримав Валерій Бондар. Тайм завершується нульовою нічиєю. Рух гідно виглядає на фоні чемпіона України.

Після перерви у гру увійшов Манор Соломон. Друга половина зустрічі розпочалася надзвичайно несподівано. Тарас Степаненко зрізав м’яча у власні ворота після прострілу Климчука — 1:0. Вже на 50-й хвилині другу жовту отримав Валерій Бондар і гірники залишаються у меншості. На 67-й хвилині підопічні Каштру все ж зрівнюють рахунок. Після передачі Тайсона відзначився Марлос — 1:1. На 86-й хвилині у гру увійшов Фернандо.

У підсумку, гра завершується сенсаційною нічиєю. Рух здобуває свій перший заліковий пункт у Прем’єр-лізі. У Шахтаря після трьох турів п’ять залікових пунктів.

Рух — Шахтар — 1:1

Голи: Степаненко (47, автогол) — Марлос (67).

Вилучення: Бондар (50).

Рух: Бандура — Климчук, Дуць, Парамонов, Ґліга, Брікнер (Заставний, 72), Кухарук (Русин, 46), Мисик (Бойчук, 72), Мартинюк, Копина, Кухаревич (Кондраков, 59).

Шахтар: Трубін — Корнієнко, Матвієнко, Бондар, Додо, Маркос Антоніо (Степаненко, 46), Алан Патрік (Коваленко, 79), Тете (Соломон, 46), Тайсон, Коноплянка (Марлос, 28), Мораес (Фернандо, 86).

Образливо, так? Рух у більшості програв Шахтарю на другій компенсованій хвилині

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.