Шахтар з дебютним асистом Корнієнка грає  у результативну нічию у Запоріжжі

У центральному матчі третього туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Зоря та Шахтар. Гра проходила в Запоріжжі, на Славутич-Арені. За гірників в офіційному матчі дебютує 21-річний захисник Віктор Корнієнко. Гра завершується результативною нічиєю — 2:2

Віктор Скрипник з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 21-річний захисник Тимофій Сухар та 21-річний півзахисник Деніс Янаков.

Луїш Каштру зі старту випустив: 19-річного воротаря Анатолія Трубіна, 21-річного захисника Додо, 21-річного захисника Віктора Корнієнка та 21-річного півзахисника Манора Соломона. У запасі залишилися: 21-річний захисник Валерій Бондар, 20-річний півзахисник Тете, 20-річний півзахисник Маркос Антоніо та 21-річний півзахисник Фернандо.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Господарі активно розпочали гру, створили декілька моментів, але ударам підопічних Скрипника не вистачило точності. Витримавши натиск суперника гірники відкрили рахунок на 17-й хвилині. Корнієнко прострілив і м’яч після рикошету опинився у Марлоса, який забив у порожні ворота. На 20-й хвилині Кочергін пробив у ближній кут воріт Трубіна. Молодий голкіпер не зміг парирувати потужний постріл — 1:1. На 28-й хвилині Зоря вже виходить уперед. Степаненко врізався в Кабаєва і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Юрченко — 2:1. На 42-й хвилині Алан Патрік міг зрівнювати рахунок, але влучив у стійку. Вже на останній хвилині першого тайму Трубін у блискучому стилі відбиває удар Вернидуба зі штрафного. У підсумку, надзвичайно цікавий перший тайм завершується за переваги господарів — 2:1.

На 49-й хвилині після подачі з кутового Кривцов зрівнює рахунок — 2:2. Веселий матч у Запоріжжі триває. На 66-й хвилині мав забивати Громов, але нападник Зорі з вигідної позиції пробив вище воріт. На 74-й хвилині у гру увійшов Тете, а на 82-й — Маркос Антоніо. На 87-й хвилині на полі з’явився Фернандо.

У підсумку, надзвичайно цікава гра завершується результативною нічиєю — 2:2. Для Зорі це перший заліковий пункт у сезоні, а у Шахтаря після двох матчів — чотири очка.

Зоря — Шахтар — 2:2

Голи: Кочергін (20), Юрченко (28, пенальті) — Марлос (17), Кривцов (49).

Зоря: Шевченко — Вернидуб, Абу Ханна, Фаворов, Циганікс (Гречкін, 78), Іванісеня, Юрченко (Цвек, 78), Кочергін, Назарина, Кабаєв (Гладкий, 87), Громов (Перович, 90+2).

Шахтар: Трубін — Корнієнко, Матвієнко, Кривцов, Додо, Степаненко, Алан Патрік (Маркос Антоніо, 82), Соломон (Тете, 74), Тайсон, Марлос (Коноплянка, 81), Мораес (Фернандо, 87).

Почин Рух із голом Русина набирає перше очко у чемпіонаті U-21 (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.