Соло Шахаба: Олімпік не залишає шансів дебютанту УПЛ

У стартовому матчі неділі третього туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Олімпік та Минай. Матч на стадіоні Динамо ім.. Лобановського у Києві завершився упевненою перемогою Олімпіка — 3:0

Ігор Климовський з перших хвилин випустив: 20-річного захисника Ігоря Снурніцина, 21-річного захисника Ореста Лебеденка та 22-річного півзахисника Беніто. У запасі залишилися: 21-річний півзахисник Андрій Кравчук та 20-річний нападник Ібрагім Каргбо.

Василь Кобін довірив місце у старті Минаю: 21-річному захиснику Кирилу Меліченку та 20-річному захиснику Міславу Матічу. У запасі залишився 20-річний захисник Дмитрій Павліш.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У перші 25 хвилин матчу було багато боротьби, проте без моментів. Господарі реалізували свою першу ж нагоду у грі: на 29-й хвилині після удару Шахаба м’яч влучив у Тейшейру і залетів у ворота — 1:0. Помітно, що під час удару іранського нападника Тейшейра перебував в офсайді.

Цей м’яч став єдиним у першій половині зустрічі. Команди відправляються на перерву за мінімальної переваги Олімпіка.

На 60-й хвилині Шахаб ударом головою подвоює перевагу Олімпіка — 2:0. А вже на 67-й хвилині іранець реалізовує вихід один на один і робить рахунок розгромним — 3:0. На 69-й хвилині у гру увійшов Ібрагім Каргбо.

У підсумку, гра завершується розгромною перемогою Олімпіка. У підопічних Климовського шість очок після двох турів. У Минаю після двох матчів три залікові пункти.

Олімпік — Минай — 3:0

Голи: Тейшейра (29), Шахаб (60, 67).

Олімпік: Кичак — Зотько (Романовський, 83), Снурніцин, Лебеденко, Є. Пасіч, Тейшейра (Альваренга, 77), Бабенко, Політило, Завійський (Цимбалюк, 70), Беніто (Чогадзе, 76), Шахаб (Каргбо, 69).

Минай: Попович — Матіч, Меліченко, Маткобожик (Пиняшко, 65), Шиндер, Нурієв, Кожанов (Книш, 66), Саків, Ткачук (Голодюк, 79), Лопирьонок, Сніжко (Шпак, 66).

Почин Команда Інгульця здобуває першу перемогу у змаганнях УПЛ

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.