Руху U-19 у дебютному матчі набили півдесятка м’ячів

У неділю трьома матчами продовжилася програма 3-го туру юнацького чемпіонату України. В одному із поєдинків Рух приймав Колос. Гра проходила у Винниках, на стадіоні ім. Богдана Маркевича. Це був дебютний матч для Руху в сезоні, і завершився він перемогою Колосу — 5:2. Героєм став 17-річний півзахисник Дмитро Сахно, у нього хет-трик

Лише у третьому турі юніорська команда Руху дебютує на новому для себе рівні. Львів’яни грали проти ковалівського Колоса, який з максимальною кількістю залікових пунктів є одним із очільників таблиці.

Вже у дебюті зустрічі гості продемонстрували свою силу, забивши два м’ячі за 15 хвилин. На шостій захисники Руху у власній штрафній залишили наодинці 18-річного півзахисника Антона Салабая, який і відкрив рахунок у матчі — 0:1. На 15-й хвилині 17-річний півзахисник Дмитро Сахно реалізував пенальті. Провальний початок гри для львів’ян.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Утім, на 22-й хвилині господарі скорочують відставання у рахунку. Дебютний м’яч забив 18-річний півзахисник Даниїл Волков, якому вдався красивий удар з-за меж штрафної. На 26-й хвилині Рух навіть зрівнює рахунок: з пенальті забив 17-річний півзахисник Марко Сапуга. Стрімкий розвиток подій у нашому матчі. На 34-й хвилині ковалівці знову виходять уперед, свій другий м’яч забиває Сахно. Антон Салабай вирішив не відставати від партнера по команді і на 38-й хвилині також забив вдруге. Надзвичайно результативний перший там завершується за переваги Колоса — 4:2.

У другому таймі гості грали за рахунком, проте свій м’яч наприкінці зустрічі забили. Сахно покарав захисників Руху за обрізку і реалізував вихід один на один, забивши свій третій м’яч у матчі.

У підсумку, Рух поступається у своїй дебютній грі — 2:5. У Колоса три перемогу у трьох матчах.

Рух U-19 — Колос U-19 — 2:5

Голи: Даниїл Волков (22), Марко Сапуга (26, пенальті) — Антон Салабай (6, 38), Дмитро Сахно (15, пенальті, 34, 81).

Рух U-19: Ледвій — Ситор, Дихтярук, Форманюк (Лень, 46), Вадовський (Глібко, 46), Сапуга (Вівдич, 50), Волков (Квасниця, 70), Дуда, Федурко, Рогачов, Непейпієв.

Тренер: Віталій Пономарьов.

Колос U-19: Пахолюк — Коновалов, Оруджев (Апціаурі, 46), Сіренко (Німенко, 63), Малакі, Трубніков, Салабай (Сафончик, 60), Сахно, Криворучко (Мнишенко, 77), Сергійчук, Мамедов (Трохимчук, 62).

Тренер: Олександр Поздєєв.

Звитяга Команда Інгульця здобуває першу перемогу у змаганнях УПЛ

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.