Чемпіонат U-19 (перша ліга): капітан Гірника забив шість голів за матч (відео)

У другому турі чемпіонату України серед гравців U-19 (перша ліга) відзначаємо вольову перемогу краматорського Авангарду, а також шість забитих м’ячів в виконанні Івана Козака у грі з ДЮСШ Херсон. Нагадаємо, що чере Covid-19 змагання у Групі 1 почнуться 23-го вересня, з третього туру, а пропущені матчі команди дограють у листопаді

Група 2

Дуже впевнено стартували гравці ДЮСШ-15. Цього разу кияни здобули перемогу над Зорею-Миронівщини — 4:1. За ДЮСШ-15 забивали Тимко, Школьний, Мягкий, Паша. Відзначимо, що кияни у двох поспіль виїзних матчах забили вісім м’ячів, а пропустили всього один. Блискучий показник, який демонструє амбіції колективу на сезон.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У київському дербі вольову перемогу святкував Арсенал. Він почав матч із Локомотивом більш розкуто і спокійно, намагався діяти з позиції сили і контролювали м’яч. Знову непогано працювали фланги в особі Степанюка та Волинця, активним був Бутяга. Саме після удару Івана рахунок в цій зустрічі був відкритий: форвард пробив, а Пазиніч тут як тут був на добиванні, проштовхнувши м’яча у ворота з двох метрів.

Куди більш жваво і гостро гості почали діяти після перерви. Залізничники зрівняли рахунок після обрізки Волошина — захисник зробив погану поперечну передачу, підсумком якої став гол Носіка. Більш того, через 15 хвилин стандарт дозволив гостям вийти вперед: подача зі штрафного завершилася зрізкою м’яча у свої ворота від Бєлякова.

Арсенал U-19. Фото фейсбук ФА Арсенал.

Але Арсенал не здався і видав фантастичну кінцівку. На 88-й хвилині стандарт приніс успіх уже канонірам. Волинець виконав подачу, а Гупаленко проштовхнув м’яч у ворота — 2:2. У компенсований час Білоус втік від захисників, вийшов на побачення з голкіпером і забив переможний м’яч — 3:2.

Також звертаємо увагу на дебютну перемогу КДЮСШ Чемпіон над Любомиром — 3:1. У матчі Скайларк — Полісся  м’ячів не забивали, Біла Церква переграла Зміну-Оболонь — 4:1.

Тур 2

16.09.2020

Зоря-Миронівщини (Миронівка) — ДЮСШ-15 (Київ) — 1:4 (відео)

Скайларк (Київ) — Полісся (Житомир) — 0:0

КДЮСШ Чемпіон (Київ) — Любомир (Ставище) — 3:1 (відео)

Єдність (Київ) — ДЮСШ-26 (Київ) — 0:2

Біла Церква — Зміна-Оболонь (Київ) — 4:1 (1 тайм, 2 тайм)

Арсенал (Київ) — Локомотив (Київ) — 3:2 (відео)

Наступний тур (3)

23.09.2020

Локомотив (Київ) — Зоря-Миронівщини (Миронівка), Зміна-Оболонь (Київ) — Арсенал (Київ), ДЮСШ-26 Київ (Київ) — Біла Церква, Любомир (Ставище) — Єдність (Київ), Полісся (Житомир) — КДЮСШ Чемпіон (Київ), ДЮСШ-15 (Київ) — Скайларк (Київ).

Група 3

У другому турі поспіль блискучу перемогу здобуває Гірник. Цього разу криворізький колектив просто знищив ДЮСШ Херсон — 9:0. У першому таймі подібним результатом і не пахло, зате після перерви гірників прорвало. Відзначимо гекса-трик (шість голів) у виконанні капітана Івана Козака. Також двічі забивав Владислав Заровний, а один м’яч у свій актив записав Євгеній Ніколашин.

Дві перемоги в двох стартових поєдинках — відмінний результат для Гірника.

Після матчу головний тренер Гірника Сергій Пінчук відзначив, що незважаючи на результат, гра вийшла непростою: “Не дивлячись на рахунок, гра вийшла нервовою.  Вже по ходу другого тайму, коли рахунок став 3:0, 4:0, команда повністю перехопила ініціативу. Після чого залишалося просто дограти переможний матч.

Дуже серйозно готувалися до гри, переглядали суперника, який у 1-му турі несподівано здолав Чорноморець U-19 (3:1). Цей результат дуже здивував. Тому все одно Херсон мені імпонує як команда. У Херсоні нікому не буде просто. Всі футболісти високі, хороша, добротна команда. Знали, як вони будуть діяти. Підбирали тактику під їх малюнок гри. Якщо перемогли тактика була підібрана вірно.

Відзначу всю нашу команду. Той же Ваня Козак забив шість м’ячів. Але, знову ж таки, якби не партнери, він стільки б не забив. Всі молодці, дякую всім за цю перемогу.

Проаналізуємо гру, і будемо готуватися до дуже важливого протистояння з Атлетиком U-19 в Одесі. У нас 22 людини в заявці, і сьогодні дали зіграти всім, щоб у всіх була практика. Хочу відзначити і тих, хто вийшов на заміну. Молодці хлопці, віддали всі сили. Довели, що гідні виступати за Гірник U-19”.

Також відзначаємо результативну нічию у грі Олімпіка з Кропивницького та ДЮСШ Металург — 2:2. Таким чином, запоріжці здобули свій перший заліковий пункт у сезоні.

Дніпро Черкаси розгромив ДЮСШ-1-Кривбас-84 — 4:1. Дебютна у сезоні перемога для черкаського колективу.

Продовжує свою впевнену ходу на старті сезону Атлетик. В одеському дербі на виїзді він переграв Чорноморець — 2:1. За два матчі хлопці з ДЮФК забили п’ять м’ячів, а пропустили всього один.

Тур 2

16.09.2020

ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — Дніпро (Черкаси) — 1:4 (1 тайм, 2 тайм)

Чорноморець (Одеса) — Атлетик (Одеса) — 1:2

Гірник (Кривий Ріг) — ДЮСШ Херсон — 9:0 (відео)

Олімпік (Кропивницький) — ДЮСШ Металург (Запоріжжя) — 2:2

Наступний тур (3)

23.09.2020

ДЮСШ Металург (Запоріжжя) — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг), ДЮСШ Херсон — Олімпік (Кропивницький), Атлетик (Одеса) — Гірник (Кривий Ріг), Дніпро (Черкаси) — Чорноморець (Одеса).

Група 4

Свою другу перемогу у сезоні здобули гравці краматорського Авангарду. На виїзді підопічні Сергія Ященка у надзвичайно результативному та драматичному матчі здолали ХДВУФК №1 — 6:4. Поступаючись 1:4 після першого тайму, краматорський колектив проявив неймовірний характер, і виграв з рахунком 6:4!

У складі Авангарду відзначилися Микита Куканов, Микита Гаврик, Євген Нечоса, Артем Буц і двічі Єгор Гунічєв!

Також відзначаємо впевнену перемогу Барси над Майстрами м’яча — 5:1. За сумчан забивали: Богдан Бакляк, Руслан Богданов, Антон Власенко, Богдан Тесленко та Богдан Пархоменко. Автогол у свій пасив записав Андрій Левченко.

Барса розібралася з «майстрами». Фото фейсбук Барси.

З таким же рахунком харківський Авангард переграв Лідер з Дніпра. Таким чином, після двох турів саме два Авангарди з максимальною кількість залікових пунктів лідирують у своїй групі.

Ще в одному матчі групи Коледж ім. Сергія Бубки переграв ОККО — 2:1.

Тур 2

16.09.2020

Барса (Суми) — Майстер м`яча (Харків) — 5:1

Енергія (Дніпро) — Кобра (Харків) — 2:0

Коледж ім. С.Бубки (Бахмут) — ОККО (Харків) — 2:1

ХДВУФК №1 (Харків) — Авангард (Краматорськ) — 4:6 (1 тайм, 2 тайм)

Авангард (Харків) — Лідер (Дніпро) — 5:1

Наступний тур (3)

23.09.2020

Лідер (Дніпро) — Барса (Суми), Авангард (Краматорськ) — Авангард (Харків), ОККО (Харків) — ХДВУФК №1 (Харків), Кобра (Харків) — Коледж ім. С.Бубки (Бахмут), Майстер м`яча (Харків) — Енергія (Дніпро).

Чемпіонат U-19 (перша ліга): Чорноморець програв, а ось Авангарди — попереду

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.