За Авангард у Першій лізі дебютував 16-річний хавбек

Юний півзахисник краматорського Авангарду Єгор Гунічєв став наймолодшим гравцем в історії свого клубу. Вихованець Академії вийшов на поле у матчі 1-го туру чемпіонату Першої ліги проти Чорноморця (1:2)

Єгор Гунічєв став наймолодшим гравцем в історії краматорського Авангарду. Юний вихованець клубної Академії вийшов на поле в матчі Першої ліги проти Чорноморця у віці 16 років і 249 днів.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Рекордсмен поділився своїми враженнями від першого матчу: «Дуже багато позитивних емоцій, йшов до цього рік — з початку мого перебування в клубі. За цей відрізок пройшов підготовку в командах U-17 і U-19.

Дуже вдячний за підтримку батькам, а також усім товаришам по команді в усіх вікових категоріях, тренерам Академії Владиславу Голопьорову, Сергію Чернову, Олександру Ситнику, головному тренеру Олексію Городову, першій команді і всьому тренерському штабу!

Обов’язково буду продовжувати наполегливо працювати, особливо над фізичними даними, швидкістю мислення і реалізацією», — цитує слова Єгора Гунічєва фейсбук-сторінка Авангарду.

Головко дає шанс Авангард підписав вихованця Дніпра і двох екс-гравців Маріуполя



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.