Команди U-14 набили найбільше голів у Вищій лізі ДЮФЛУ — 64 (відео)

Другий тур Вищої ліги ДЮФЛ серед наймолодших команд U-14 (футболісти 2007 року народження) виявився наздвичайно результативним. Всього було забито 64 м’ячі і це найбільша кількість голів в усіх вікових категоріях. Проект Золотий Талант розповідає про найцікавіші події в турі

Група 1

Вишгородський Діназ не помітив своїх однолітків з Локомотива. Підопічні Олександра Гончарова розгромили суперника — 7:1. Голепад потішив вболівальників, які зібралися на трибунах сільського стадіону в Лютежі.

Всі основні події відбулися у другому таймі. До перерви господарям вдалося всього раз прорвати оборону гостей. Короткий перепочинок, поправки від тренера і вже з перших хвилин другого тайму захист Локомотиву почав тріщати. Лише за рахунку 6:0 на користь Діназу хлопці розслабилися й дозволили провести гол престижу. Та заключну крапку все ж таки поставили діназівці. Цього дня у їх складі відзначилися Каліниченко (хет-трик), Журба (дубль), Охтирьов, Борецький — по одному.

Також відзначаємо другу поспіль перемогу КДЮСШ Чемпіон. У матчі з Арсеналом ініціативою заволоділи гості і створили кілька непоганих атак з ударами, проте  голкіпер канонірів Євген Морозов діяв дуже впевнено і з усіма загрозами впорався. В атаці у Арсеналу мало що виходило, тому на перерву команди пішли за нічийного рахунку.

А от у другому таймі тиск КДЮСШ Чемпіон конвертувався в голи. Загорний відкрив рахунок у матчі одразу після перерви, але потім двічі гості засмучували Морозова. Забивали Нішенко та Белицький.

Чемпіони переграли канонірів. Фото фейсбук ФА Арсенал.

Тур 2

13.09.2020

Спарта-Київ (Київ) — Юність (Чернігів) — 0:3

КОДЮСШ (Щасливе) — Полісся (Житомир) — 0:3

Діназ (Вишгород) — Локомотив (Київ) — 7:1

ФА Арсенал (Київ) — КДЮСШ Чемпіон (Київ) — 1:2

Десна (Чернігів) — Колос (Ковалівка) — 1:0

Наступний тур (3)

20.09.2020

Колос (Ковалівка) — Спарта-Київ (Київ), КДЮСШ Чемпіон (Київ) — Десна (Чернігів), Локомотив (Київ) — ФА Арсенал (Київ), Полісся (Житомир) — Діназ (Вишгород), Юність (Чернігів) — КОДЮСШ (Щасливе).

Група 2

Після вдалого старту поступився Металіст 1925. Харків’яни на виїзді мінімально програли краматорському Авангарду. Єдиний м’яч у зустрічі забив Лущик на 46-й хвилині.

Максимальну кількість набраних пунктів після двох турів мають Ворскла та Кремінь. Команди набрали потужної ходи і на двох забили аж 21 м’яч. Полтавчани у домашньому матчі не залишили шансів ДЮСШ-2 — 8:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Відзначаємо вольову перемогу Барси у грі з Молоддю. Сумчани після першого тайму поступалися, але змогли переломити хід зустрічі. За господарів забивали Пономаренко Олександр та Русін Максим.

У грі двох харківських команд перемогу святкував Восток — 4:2. За Майстрів м’яча забивали Крінічанський та Кашлаков.

Тур 2

13.09.2020

МДЮСШ (Дніпро) — Кремінь (Кременчук) — 3:6

Ворскла (Полтава) — ДЮСШ-2 (Дніпро) — 8:0

Восток (Харків) — Майстер м`яча (Харків) — 4:2

Авангард (Краматорськ) — Металіст 1925 (Харків) — 1:0

Барса (Суми) — Молодь (Полтава) — 2:1

Наступний тур (3)

20.09.2020

Молодь (Полтава) — МДЮСШ (Дніпро), Металіст 1925 (Харків) — Барса (Суми), Майстер м`яча (Харків) — Авангард (Краматорськ), ДЮСШ-2 (Дніпро) — Восток (Харків), Кремінь (Кременчук) — Ворскла (Полтава).

Група 3

Найбільшу перемогу у групі здобула Одеса, яка переграла ДЮСШ Херсон — 6:0. Відзначаємо, що в одеситів після двох турів максимальний результат і нуль пропущених м’ячів. Кропивницька Зірка вирішила не відпускати конкурента по турнірній таблиці і також здобула впевнену вікторію над ДЮСШ-1-Кривбас-84.

Криворізький Гірник та ДЮСШ Херсон поки що не здобували турнірних балів і не забивали.

Тур 2

13.09.2020

СДЮШОР Черкаси — Олександрія-Аметист (Олександрія) — 2:2

Гірник (Кривий Ріг) — Дніпро-80 (Черкаси) — 0:3

Освіта (Херсон) — СДЮСШОР Миколаїв — 1:0

Одеса — ДЮСШ Херсон (Херсон) — 6:0

Зірка (Кропивницький) — ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — 3:0

Наступний тур (3)

20.09.2020

ДЮСШ-1-Кривбас-84 (Кривий Ріг) — СДЮШОР Черкаси (Черкаси), ДЮСШ Херсон — Зірка (Кропивницький), СДЮСШОР Миколаїв — Одеса (Одеса), Дніпро-80 (Черкаси) — Освіта (Херсон), Олександрія-Аметист (Олександрія) — Гірник (Кривий Ріг).

Група 4

У західній групі було зіграно всього один поєдинок. Поділля на виїзді переграло ФК Янтарний. Після розгромної поразки у першому турі від ДЮСШ ФА Тернопіль, хмельницький колектив зібрався і в другому матчі сезону продемонстрував більш змістовну гру, яка принесла результат.

Тур 2

13.09.2020

Янтарний (Новояворівськ) — Поділля (Хмельницький) — 0:2

Мачі КОЛІФКС (Костопіль) — СДЮСШОР Прикарпаття (Івано-Франківськ), СДЮСШОР (Ужгород) — Верес (Рівне), ДЮСШ ФА Тернопіль (Тернопіль) — Покрова (Львів), Прикарпаття (Івано-Франківськ) — Буковина (Чернівці) — перенесено.

Наступний тур (3)

20.09.2020

Буковина (Чернівці) — КОЛІФКС (Костопіль), Поділля (Хмельницький) — Прикарпаття (Івано-Франківськ), Покрова (Львів) — Янтарний (Новояворівськ), Верес (Рівне) — ДЮСШ ФА Тернопіль (Тернопіль), СДЮСШОР Прикарпаття (Івано-Франківськ) — СДЮСШОР (Ужгород).

Еліт-ліга ДЮФЛУ (U-14): Шахтар стартує найбільшою перемогою в турі — 8:0 (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.