Колос освятив новий стадіон: дублем Лисенка, дебютним голом Ісаєнка й розгромом Львова

У другому матчі суботньої програми 2-го туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Колос і Львів. Гра пройшла у Ковалівці і це був перший матч на новенькому стадіоні Колос

Певна річ, що відкриваючи нову домашню арену, гравці Колоса не мали права все зіпсувати. Тож Львів був практично приречений, що звісно ж, підкріплювалося й певними проблемами зі складом. В основі вийшло чимало новачків, у запасі лишилося ще більше молодих гравців. Усім потрібно зігратися, а часу — катма, команда й так пропустила 1-й тур нового чемпіонату.

Тренери команд виставили у стартових складах таких молодих футболістів: у Колоса вийшов 22-річний півзахисник Євгеній Смирний, у Львова — на рік молодший нападник Назарій Нич і 18-річний захисник Максим Комарець.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У першому таймі активними були Лисенко й Смирний, досвідченому форварду пощастило більше: на 27-й хвилині саме Володимир забив історичний — перший на новому стадіоні — гол Колоса.

По перерві він же додав ще одного, потім відзначився Гавриш після кутового, а на останній компенсованій хвилині свій дебютний м’яч за Колос забив Євгеній Ісаєнко — 21-річний конкурент Лисенка, орендований у Динамо.

Львов мав кілька нагод, щоб і собі забити, та блискуче грав Волинець, що у першому турі взяв два пенальті від Шахтаря. Утім, то були лише фрагменти: про беззаперечну перевагу ковалівців свідчить штанга, в яку влучив все той же Лисенко, і ще два не зарахованих арбітром голи Колоса.

Колос — Львів — 4:0

Голи: Лисенко (27, 46), Гавриш (69), Ісаєнко (90+4).

Колос: Волинець — Кравченко (Зозуля, 50), Гавриш, Петров, Ємець — Новак — Смирний (Ільїн, 76), Богданов (Мілько, 76), Задоя, Антюх (Костишин, 61) — Лисенко (Ісаєнко, 77).

Львів: Пеньков — Челіч, Борзенко, Махмутович, Кравчук (Філіпе, 56) — Богунов, Айнсалу (Романчук, 74) — Грисьо, Кошман (Міхоубі, 56), Комарець (Клименчук, 83) — Нич (Велвес, 56).

Керманич ковалівців Руслан Костишин залишив у запасі 21-річного воротаря Євгенія Кучеренка та 19-річного сенегальського хавбека Мамаду Данфу.

У запасі Львова лишилося двоє 21-річних українських хавбеків — Остап Малашевський і Андрій Вичіжанін.

Форсували Олімпік за активної участі динамівця Беніто терзає команду Михайленка (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.