Луческу з Динамо без голів: знову не обіграна Десна

У дебютному матчі другого туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Динамо та Десна. Гра пройшла у Києві, на НСК Олімпійський. За Динамо у чемпіонатах УПЛ дебютував 18-річний захисник Ілля Забарний (на фото)

Мірча Луческу з перших хвилин випустив: 21-річного півзахисника Миколу Шапаренка, 21-річного захисника Віталія Миколенка та 20-річного нападника Владислава Супрягу. У запасі залишилися: 22-річний півзахисник Богдан Лєднєв, 20-річний захисник Олександр Сирота та 18-річний захисник Ілля Забарний.

Олександр Рябоконь довірив місце у старті 21-річному захиснику Юхиму Коноплі. У запасі залишився: 20-річний нападник Ілля Шевцов.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Кияни активно розпочали гру, але без небезпечних нагод. Перший гольовий момент у матчі створила Десна, коли на 14-й хвилині Будківський влучив у стійку. На 21-й хвилині все той же Будківський з вигідної позиції не влучив по м’ячу. За першу половину тайму підопічні Рябоконя мали забивати двічі. На 36-й хвилині замість травмованого Тимчика у гру увійшов Забарний. Дебют для молодого захисника Динамо.

Кияни активізувалися в останні п’ять хвилин. Спочатку після удару головою від Кендзьори м’яч влучив у стійку, а через декілька хвилин удар Де Пени приймав на себе каркас воріт. У підсумку, перший тайм закінчується нульовою нічиєю.

На 59-й хвилині міг забивати Буяльський, але після його удару головою м’яч пролетів повз ворота. Кияни поступово додають в активності. У Десни нічого не виходить в атаці у другому таймі. На 66-й хвилині попередження отримав Ілля Забарний. У підсумку, гості втримали прийнятну для себе нічию. Матч завершився без забитих м’ячів.

Динамо — Десна — 0:0

Динамо: Бущан — Миколенко, Кендзьора, Караваєв (Вербіч, 64), Тимчик (Забарний, 36), Сидорчук, Шапаренко, Де Пена, Буяльський, Циганков (Родрігес, 64), Супряга (Соль, 80).

Десна: Паст — Тамм, Огіря, Домбровський, Філіппов (Єрмаков, 67), Калітвінцев, Картушов (Гуцуляк, 66), Гітченко, Мостовий, Конопля, Будківський (Тотовицький, 75).

Після двох турів в обидвох колективів по чотири очка.

З почином! Ваната забрали у Динамо U-21 на заміну Ісаєнку. Вже є перший гол (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.