Ваната забрали у Динамо U-21 на заміну Ісаєнку. Вже є перший гол (відео)

У стартовому матчі другого туру молодіжного чемпіонату України зустрічалися Динамо та Десна. Матч проходив на базі динамівців у Віті-Литовській і завершився впевненою перемогою господарів — 3:0. За біло-синіх забивали: 20-річний нападник Даниїл Сухоручко, 18-річний нападник Владислав Ванат та 20-річний півзахисник Вадим Мащенко

Підопічні Юрія Мороза на правах фаворитів активно розпочали гру, взяли м’яча під власний контроль. Активні дії киян у нападі змусили гостей капітулювати вже на шостій хвилині. Після розіграшу кутового Костянтин Вівчаренко навісив, воротар Десни Дмитро Сидоренко помилився на виході і Владислав Ванат ударом головою відправив м’яча у сітку. Після цього господарі дещо заспокоїлися і дозволили гравцям Десни провести декілька небезпечних атак, але особливих загроз для Руслана Нещерета гості не створили. У підсумку, перший тайм завершується за мінімальної переваги Динамо — 1:0.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На початку другого тайму підопічні Мороза подвоїли свою перевагу: на 51-й хвилині Артур Роговець зіграв рукою і арбітр Олег Іванов призначив одинадцятиметровий. Пенальті впевнено реалізував Вадим Мащенко — 2:0.

На 67-й хвилині Даниїл  Сухоручко обіграв голкіпера Десни і забив у порожні ворота — 3:0. Десна так нічого й не змогла протиставити більш іменитому супернику.

Атакує Ванат. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Динамо U-21 — Десна U-21 — 3:0

Голи: Владислав Ванат (6), Вадим Мащенко (52, пенальті), Даниїл Сухоручко (67).

Динамо U-21: Нещерет — Біловар, Михайленко, Надольський, Ванат (Сухоручко, 46), Шулянський (Єфіменко, 71), В. Волошин (Білошевський, 62), Вівчаренко, Бражко (Хондак, 62), Скорко (Кузик, 46), Мащенко.

Тренер: Юрій Мороз.

Десна U-21: Сидоренко — Роговець (Слотюк, 71), Рассоха, Самойленко, Давиденко, Ветоха (Заворотний, 66), Демяненко, Белич, Кожем’яченко, Остапенко (Бакун, 87), Чайка (Бабор, 71).

Тренер: Олександр Дацюк.

Таким чином, після двох турів у Динамо шість залікових пунктів, а у Десни — нуль.

Чемпіонат U-21: Шахтар тур пропускає через коронавірус, Зоря гратиме з новим тренером

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.