Миколенко: після травми краще не рватися передчасно до бою (відео)

Захисник Динамо Віталій Миколенко поділився своїми враженнями від тренувального процесу киян під час паузи на матчі збірної. Молодий оборонець вже відновився від травми і тиждень тому повернувся до повноцінних тренувань

Захисник Динамо Віталій Миколенко в інтерв’ю офіційному сайту біло-синіх розповів про тренувальний процес киян під час паузи, пов’язаної з іграми збірних.

— Віталію, як почуваєшся? Як довго працюєш уже без обмежень?

— Почуваюся добре. Уже тиждень, як я повернувся до повноцінних тренувань, а зовсім без обмежень працюю дні три — з ударами, подачами, що з моєю травмою спочатку не можна було робити. Ті гравці, які були травмовані, а також ті, які не були задіяні у грі за Суперкубок, отримали два дні вихідних, а потім ми працювали індивідуально. Зокрема і я.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Ти вже давно є гравцем збірної України, але не поїхав на цей збір у зв’язку з травмою. Прикро, що пропустиш матчі збірної? Адже ти вже практично відновився…

— Вважаю, що після травми все ж краще перетерпіти, не рватися передчасно до бою. Хоча, звичайно, я дуже хотів поїхати до збірної, допомогти команді, побувати в цій атмосфері через дев’ять місяців. Але травма не дозволила поїхати, тому було прийнято рішення, що я залишаюся в клубі, аби на сто відсотків відновитися.

— Які емоції відчув під час матчу за Суперкубок, спостерігаючи за ним збоку?

— Після матчу я вибіг на поле з такими емоціями, ніби я теж грав, брав участь у матчі! Звичайно, дуже зрадів результату, адже нам удалося забити три м’ячі, завоювати трофей! Та й узагалі вийшов насичений, емоційний поєдинок.

— З приходом нового тренерського штабу твої функції на полі змінилися?

— Не можу сказати, що щось глобально змінилося. Однак у перші дні зборів було дуже багато правок: щодо позиції, по грі в обороні, в атаці. Не змін, а саме поправок, індивідуальних підказок і порад від Містера щодо гри на моїй позиції.

Похвально Миколенко: прагну стати найкращим захисником світу

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.