Ворскла із сімома молодими у старті програла новачку УПЛ

У контрольному матчі зустрічалися Минай та Ворскла. Результативна гра завершилася перемогою закарпатців — 4:2. Відзначаємо появу у стартовому складі полтавчан сімох гравців з реєстру Золотого Таланту

Тренерський штаб Ворскли випустив у старті: 20-річного захисника Наджиба Якубу, 20-річного півзахисника Артема Челядіна, 18-річних захисника Євгена Павлюка й хавбека Іллю Гаджука, 19-річного захисника Валерія Дубка, 17-річного півзахисника Олега Власова та 19-річного нападника Данилу Кравчука.

На 30-й хвилині у гру увійшов 17-річний воротар Павло Ісенко. У другому таймі на полі з’явилися 18-річний воротар Кирило Фесюн та 19-річний півзахисник Данило Семілєт.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У складі закарпатців дубль оформив форвард Антон Шиндер, який раніше пограв, зокрема, й за Ворсклу. Антон знаходиться на перегляді у Минаї. Один із м’ячів полтавчан забив літній новачок Микита Татарков.

Минулого тижня Ворскла стартувала у чемпіонаті України з розгромної перемоги (5:1) над новачком УПЛ Рухом. Минай поки що не дебютував в елітному дивізіоні, оскільки матч зі Львовом було перенесено через спалах коронавірусу в стані львів’ян, — повідомляє SportArena.

Контрольний матч

Минай — Ворскла — 4:2

Голи: гравець на перегляді (23), Книш (31), Шиндер (64, 67) — Татарков (17), у свої ворота (53).

Ворскла: Ткаченко (Ісенко, 30; Фесюн, 60) — Опанасенко (Семілєт, 46), Павлюк, Дубко, Якубу, Татарков, Челядін, Гаджук (Пешіч, 46), Власов (Ребенок, 46), Васін, Кравчук.

Молодь б’є Голи Шевцова та Мудрика принесли Десні розгромну перемогу у спарингу

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.