Молодіжна збірна: перше за дев’ять місяців тренування, посмішки, удари (відео)

Молодіжна збірна України (U-21) провела тренування на НТК ім. Баннікова. Відзначимо, що гравці зібралися на зборі вперше за дев’ять місяців

Учора, 28 серпня, молодіжна збірна України провела перше тренування в межах навчально-тренувального збору напередодні двох виїзних матчів кваліфікації чемпіонату Європи-2021 із командами Данії та Фінляндії.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Востаннє молодіжка збиралася ще у листопаді 2019 року і мала провести два матчі відбору до ЧЄ в березні 2020-го, проте у футбольні плани втрутилася пандемія COVID-19.

У тренуванні, що проходило на НТК ім. В. Баннікова в Києві й тривало більше години, узяли участь 22 гравці, викликані наставником синьо-жовтих Русланом Ротанем на збір.

Дубінчак, Луньов, Лєднєв за роботою. Фото пресслужба УАФ.

Після розминки футболісти попрацювали над контролем м’яча у квадратах 5х2, після чого сфокусувалися на тактичній частині роботи, зокрема — виходах з оборони в атаку.

У другій половині тренування гравці взяли участь у двосторонній грі на половину поля.

«Нарешті ми зібралися, хлопці прибули до розташування збірної в чудовому настрої! Хочу подякувати тренерам усіх команд, що вчасно відпустили своїх гравців на збір. Нам ці три дні — як ковток свіжого повітря, адже ми не бачилися дев’ять місяців. Для хлопців було важливо згадати основи нашого ігрового механізму. І все одно я бачу, що такі речі з часом забуваються. Зараз важливо, щоб хлопці все згадали й перенесли задумки тренерського штабу в гру», — зазначив після тренування керманич збірної України U-21 Руслан Ротань в інтерв’ю сайту УАФ.

Трубіна пробивали серйозно. Фото пресслужба УАФ.

У молодіжної збірної запланований спаринг із донецьким Олімпіком. Відбудеться він завтра, 30 серпня на НТК ім. В. Баннікова. На думку Ротаня, ця контрольна зустріч буде ключовою у процесі відновлення командної гри після тривалої перерви: «Повернення ігрових зв’язків можливе лише через гру, а тому матч з Олімпіком матиме для нас важливе значення. Після спарингу вже будемо планомірно готуватися до поєдинків відбору Євро-2021».

Нагадаємо, до 3 вересня команда працюватиме в Києві, а потім чартерним рейсом вирушить до данського Ольборга, де 4-го числа відбудеться матч кваліфікації ЧЄ-2021 зі збірною Данії. 8 вересня збірна України в Гельсінкі зустрінеться з однолітками з Фінляндії.

Збірна України U-21: Ротань викликав на збір Сікана і двох легіонерів

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.