Молодий хавбек віддав гольовий пас, Альянс переміг і виходить до Першої ліги

У матчі відповіді плей-оф за право грати у Першій лізі у наступному сезоні зустрічалися Альянс та запорізький Металург. Гра проходила у Сумах на стадіоні Ювілейний і завершилася перемогою Альянсу — 1:0. Нагадаємо, що у першому матчі представник Другої ліги також виграв (2:0). Таким чином,  Альянс у наступному сезоні гратиме у Першій лізі

У стартовому складі Альянсу не було жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У другому таймі у гру увійшли 21-річний півзахисник Ярослав Сидоренко та 21-річний Максим Єсип.

Олексій Годін довірив місце у старті Металурга 20-річному нападнику Богдану Могильному. У другому таймі на полі з’явилися: 21-річний захисник Тимофій Сухар та 21-річний півзахисник Єгор Шалфєєв.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Після домашньої поразки у Металурга залишалося небагато шансів, щоб у наступному сезоні все ж мати право грати у Першій лізі. Гравці Альянсу впевнено себе почували, створили декілька гольових моментів. У запоріжців нічого не виходило в атаці. Досягти свого підопічні Ярошенка змогли вже у компенсований час. На 90+4 хвилині молодий Сидоренко навісив на дальню стійку, а Осадчий відправив м’яча у сітку. 1:0.

У підсумку, гра завершується перемогою Альянсу і таким чином, команда у наступному сезоні гратиме у Першій лізі.

Альянс — Металург — 1:0

Гол: Осадчий (90+4).

Альянс: Важинський — Пісний, Медведєв, Пікуль, Рогозинський, Лебеденко (Лучик, 59), Піднебенний (С. Шарай, 63), Агапов (Сидоренко, 53), К. Ярошенко, В. Шарай (Осадчий, 88), Загинайлов (Єсип, 66).

Металург: Котляров — Білоусов, Бобров, Кулинич, Кравченко (Сухар, 43), Скоблов, Кропивний, Олійник (Лихобабенко, 57), Сачко (Разуваєв, 79), Могильний (Трояновський, 68), Черній (Шалфєєв, 74).

Підсумки Першої ліги: 19-річний Семотюк найкраще боровся за м’яч, Цвіренко — найчастіше пасував



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.