Микитин: задоволений грою Зорі і результатом у матчі з Десною U-21

Старший тренер Зорі Володимир Микитин поділився враженнями від упевненої перемоги луганської молодіжки у матчі першого туру чемпіонату U-21 проти Десни (3:0). Тренер відзначив, що його підопічні перебувають у хорошому стані

Старший тренер Зорі U-21 Володимир Микитин підбив підсумки матчу з Десною (3:0) в інтерв’ю сайту Зорі:

— Я дуже задоволений хлопцями. Це була заслужена перемога. Ми чесно її заробили. Насмперед, відзначу, що після перерви все наші футболісти приїхали в гарному стані.

Нашим завданням за ці дні було направити їх в потрібне русло і згадати всі основні принципи. Вони показали, що адаптувалися максимально швидко. А результат довів, що хлопці молодці. Вони самі все зробили, а ми, як тренери, їх направляли.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Безпосередньо по грі скажу, що спочатку ми забили в першому таймі. Скидан завдав хорошого удару з-за меж штрафного і після  рикошету  м’яч опинився в сітці воріт. У другому таймі вдало зіграв Зоренко, який вийшов на заміну і  забив другий гол. І третій гол знову провів Скидан в кінці зустрічі.

Хлопці, які можуть грати за U-19 залишилися ще в Чернігові, на матч юніорських команд. Це Лєгостаєв, Дудник, Нагнойний і Спотаренко.

Чемпионат U-21: Олимпик с возращением! Динамо забило девять — 5 у Исаенко, два у Волошина (видео)



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.