Прем’єр-Ліга: найгучніші літні трансфери молодих футболістів

Представляємо вашій увазі трансфери гравців з реєстру Золотого Таланту перед початком нового сезону. Нагадаємо, що чемпіонат УПЛ стартує вже завтра, 21-го серпня

Літнє міжсезоння — шанс підсилитися для всіх команд УПЛ. Деякі клуби вже скористалися цією нагодою, запросили новачків, зокрема, й молодих виконавців.

Минай

Новачок Прем’єр-Ліги зробив ставку на запрошення досвідчених виконавців. До колективу приєднався Денис Кожанов, а залишили команду — Максим Жичиков та Петро Стасюк. Також ряди команди поповнили  двоє гравців Шахтаря : 21-річний захисник Кирило Меліченко та 19-річний захисник Дмитрій Павліш.

Олександрія

Клуб поки що не активний на трансферному ринку. З новин відомо лише про підписання повноцінної угоди з Максимом  Третьяковим. Команду залишили: 22-річний Роман Вантух, а також Каспарс Дубра та Антон Шендрик.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Олімпік

Донецький клуб вже активно попрацював на трансферному ринку. До колективу приєднався 19-річний білоруський нападник Кірил Кіриленка, який відомий за виступами у Карпатах. Також контракт з клубом підписали Павло Ксьондз та Євген Неплях. Залишили колектив: Володимир Кринський, Максим Дегтярьов, Віталій Балашов, Микита Кравченко, Назар Вербний.

Маріуполь

Азовці не дозволяли сумувати своїм вболівальникам без трансферних новин після завершення сезону. Маріуполь продовжив оренду з: 20-річним півзахисником Олексієм Кащуком, 22-річним півзахисником Дмитром Топаловим, 20-річним захисником Назарієм Муравським, 21-річним нападником Андрієм Кулаковим, 21-річним півзахисником Максимом Чехом (всі належать Шахтарю). Також ряди азовського колективу поповнили: 19-річний півзахисник Артем Бондаренко, Олег Кудрик, Данило Ігнатенко та Петро Стасюк.

Команду залишили: 21-річний захисник Віктор Корнієнко, Сергій Яворський, Руслан Фомін, В’ячеслав Танковський, Павло Полегенько, Валерій Федорчук, Ігор Кирюханцев та В’ячеслав Чурко.

Кащук й надалі забиватиме за Маріуполь. Фото fcmariupol.com.

Десна

Чернігівський клуб продовжив орендну угоду із 20-річним захисником Юхимом Коноплею. Також ряди колективу поповнили: 19-річний півзахисник Михайло Мудрик та Максим Дегтярьов. Команду залишили: Денис Фаворов та Орест Кузик (закінчилася оренда).

Шахтар

Чемпіони України нікого не придбали, пролонгували контракт з 20-річним Маркосом Антоніо. Також продовжив контракт з клубом Сергій Кривцов. Повернули з оренди у Маріуполі 21-річного захисника Віктора Корнієнка.

Колос

Ковалівський клуб домовивсся з київським Динамо про продовження терміну орендної угоди з 21-річним півзахисником Євгенієм Смирним. Також до команди приєдналися Євген Новак та Микита Кравченко. Залишили Колос: Вадим Парамонов та Євген Єфремов.

Динамо

До лав біло-синіх приєдналися 22-річні півзахисники Ахмед Алібеков, Богдан Лєднєв і захисник Роман Вантух, 21-річний Сергій Булеца, 20-річний Владислав Супряга та Олександр Тимчик (повернулися з оренд), 18-річний півзахисник Юрій Тлумак, а також Володимир Костевич (підписано попередній контракт) і Артем Кравець.

Залишили команду: 21-річний Денис Янаков, 21-річний Євгеній Смирний, 22-річний Владислав Дубінчак (обидва — оренда), Микита Кравченко та Йосип Піваріч.

Булеца, Лєднєв і Тимчик працюють у Динамо. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Дніпро-1

До команди приєдналися: 21-річний захисник Олександр Сафронов, 22-річний захисник Владислав Дубінчак, а також Артем Довбик та Богдан Сарнавський.

Залишили клуб: Володимир Польовий, Олександ Сніжко, Дмитро Коркішко, Андрій Кліщук, Сабатіні, Олексій Чичиков, Папа Гує, 20-річний Владислав Супряга та 21-річний Сергій Булеца.

Львів

Контракт з клубом підписав естонський півзахисник Міхкель Айнсалу. Команду залишили: Микита Татарков, Жонатан Ліма, Сергій Люлька, Владислав Приймак, Антон Братков, Ігор Гончар.

Ворскла

До команди приєдналися Сергій Яворський, Микита Татарков та Іван Пешич. Залишили колектив: 20-річний Андрій Стрижак, Артем Габелок, Євген Мартиненко та Володимир Баєнко.

Зоря

До луганського колективу приєдналися: 21-річний півзахисник Денис Янаков, Денис Фаворов, Максим Гречкін, Єгор Назарина, Жуніор Родрігес. Команду залишили: 22-річний Євген Чеберко, 22-річний Богдан Лєднєв, Богдан Михайліченко, Олександр Тимчик та Джоель Абу Ханна.

Янаков із новими партнерами по Зорі. Фото zarya-lugansk.com.

Рух

Львівський клуб поки що не підписував нових гравців. З оренди повернувся 20-річний бразилець Сіднней. Залишив команду захисник Максим Білий.

Інгулець

За інформацією клубного офсайту, щодо складу, з яким Інгулець виходить в УПЛ, то клуб не планує гучних придбань чи масштабної трансферної кампанії. Гратимуть ті хлопці, які і вивели клуб в еліту. Утім, деякі зміни все ж відбулися: до петровського колективу приєднався 21-річний нападник Михайло Плохотнюк. Залишив команду Олег Марчук.

Лауреат Перед возвращением в Динамо талантливый форвард заслужил звание лучшего футболиста месяца

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.