Снурніцин: починати чемпіонат матчем з Динамо — супер, чудовий подразник

Захисник донецького Олімпіка Ігор Снурніцин розповів про враження від зборів, про свої амбіції у футболі, а також поділився очікуваннями від матчу першого туру УПЛ з Динамо. За словами молодого футболіста, гра з киянами продемонструє, наскільки Олімпік є конкурентоспроможною командою

20-річний захисник Олімпіка Ігор Снурніцин в інтерв’ю пресслужбі клубу розповів про те, як проходять збори і поділився своїми очікуваннями від початку чемпіонату.

— Ігоре, ти уникаєш спілкування з пресою. В інтернеті практично немає жодного інтерв’ю з тобою. Чому?

— Навіть не знаю… До мене в цілому нечасто звертаються з пропозицією дати інтерв’ю, але я віддаю перевагу більше концентруватися на роботі. Відверто кажучи, не люблю це. Хоча розумію, що спілкування з пресою — теж частина футболу… Треба себе змушувати. От саме зараз цим і займаюся.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Як ти проводиш час поза футболом?

— По-різному буває! У мене багато друзів, з якими ми проводимо час разом. Під час відпустки, наприклад, з Дані Лтайфом і моєю дівчиною Сашею відпочивали в Одесі. Можу також годинами просиджувати за комп’ютером, граючи в ігри.

— Які враження від зборів?

— Зараз вже все відмінно. Всі потроху втягнулися, звикли до навантажень. Спочатку було складно. Ми тренувалися у дворазовому режимі, після чого зіграли кілька спарингів поспіль… Думаю, заклали хороший фундамент на майбутнє в плані фізики.

— Що змінилося в тренувальному процесі після відпустки?

— Кардинально нічого не змінилося. Для того, щоб футболістам увібрати певні ідеї, а тренерському штабові прищепити команді свою філософію, свій стиль — потрібен час. Постійно щось міняти — неправильно. Останні два матчі в минулому сезоні показали, що вектор розвитку обраний вірний і варто продовжувати рухатися в тому ж напрямку.

— У минулому сезоні ти взяв участь лише у 7 поєдинках своєї команди. При цьому завжди, коли тебе залучали, ти виглядав дуже впевнено. Багато молодих футболісти опускають руки, ламаються психологічно або ж, як Цітаішвілі в Динамо, відверто висловлюють своє невдоволення. Дивлячись на тебе, ти здаєшся завжди спокійним. В чому секрет? Тебе не турбує кількість ігрового часу?

— Я від природи спокійна людина. Можу лише сказати, що привчив себе концентруватися на тренуваннях, і не дозволяти зайвим думкам і непотрібним емоціям збивати мій тонус і якось негативно впливати на роботу. Є професійний тренерський штаб, який приймає рішення кого ставити і яку тактику обирати.

— Які твої амбіції в футболі? В якому чемпіонаті хотів би спробувати свої сили?

— Подібні плани волію залишати при собі, не хочу говорити про це голосно. Скажу так: я б хотів вирости в хорошого зрілого футболіста, стабільно грати за свій клуб і вже, відштовхуючись від цього ставити собі нові завдання. А грати в топ-чемпіонаті хоче кожен.

Два чемпіони світу U-20: Юхим Конопля проти Ігоря Снурніцина.

— Новий сезон Олімпік відкриє матчем з Динамо. Добре чи погано починати чемпіонат з протистояння з однією з найсильніших команд України?

— Однозначно добре! Динамо — супер-подразник. Потрібно з першого туру включатися і показувати максимальну самовіддачу. Ця гра покаже, наскільки ми готові, конкурентоспроможні. Протистояти Динамо — завжди цікаво.

Лауреат Перед возвращением в Динамо талантливый форвард заслужил звание лучшего футболиста месяца

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.