Рябоконь: скоро всі говоритимуть про Мудрика виключно як про футболіста

Тренер Десни Олександр Рябоконь та голкіпер Євген Паст висловилися з приводу популярності 19-річного Михайла Мудрика. За словами Рябоконя, скоро про Мудрика говоритимуть як про футболіста, а не лише як про зірку Інстаграма

Журналісти програми ПроФутбол зробили сюжет про вихованця донецького Шахтаря Михайла Мудрика, який цього літа перейшов на правах оренди в чернігівську Десну. Варто зауважити, що 19-річний футболіст дуже популярний в соціальній мережі Instagram. Завдяки виконанню ефектних футбольних трюків він має тисячі передплатників.

«Так, я підписався на нього, — жартома говорить Паст. — Відразу, як тільки він прийшов. Він на мене теж, я потім підійшов, подякував. Сказав: якщо загальна фотографія буде — відзначиш мене. Скільки у нього там підписників — 200 тисяч? Напевно, в Чернігові менше людей живе, ніж у нього підписників».

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Наставник чернігівців Олександр Рябоконь зазначив, що його немає в соціальних мережах: «Мені вистачає спілкування, яке маю щодня. Тому без інстаграма мені не сумно. Думаю, пройде тур, два, місяць і про Мудрика говоритимуть тільки як про футболіста, а не як про зірку Інстаграма».

Почин Динамо з голом Супряги здобуває дебютну перемогу в УПЛ під керівництвом Луческу

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.