Цитаішвілі: моя мета — стати лідером Динамо

Півзахисник Динамо Георгій Цитаішвілі поділився враженнями від тренувального процесу Мірчі Луческу. Молодий футболіст сподівається, що зможе стати лідером киян у новому сезоні

19-річний хавбек Динамо Георгій Цитаішвілі розповів про зміни в тренувальному процесі біло-синіх після приходу Мірчі Луческу на пост головного тренера. Українець підкреслив, що зараз увага акцентується на групу атаки:

— Коли тренер з нами розмовляє — це завжди велика мотивація. Адже такий наставник з величезним досвідом — велика рідкість. Все, що він говорить, ми сприймаємо відразу ж і зберігаємо в голові. Тому що він прийшов сюди, щоб, в першу чергу, нам допомогти.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Зараз все дуже сильно змінилося в тренувальному процесі. Увага акцентується на крайніх нападників, на групу атаки. Тоді як раніше в першу чергу акцент був на оборону. Зараз поєднується і оборона, і атака — для нас це дуже важливо, тому що ми знаємо, що робити попереду. Ми награємо певні комбінації і всі знають, куди бігти.

Фото fcdynamo.kiev.ua.

Моя мета — стати лідером Динамо. Для мене це рідний клуб, він багато мені дав. Тому, насамперед, хочу досягти тут максимальних результатів не тільки для себе, але і для команди, щоб вписати нас в історію. Шанси є завжди, у кожного гравця і при будь-якому тренері. Все залежить від тебе, від того, як ти працюєш і тренуєшся, — сказв Георгій Цитаішшвілі в інтерв’ю сайту Динамо.

Нагадаємо, що у минулому сезоні Цитаішвілі провів 16 матчів за біло-синіх, забивши два голи і віддавши дві результативні передачі.

Лауреат Перед возвращением в Динамо талантливый форвард заслужил звание лучшего футболиста месяца

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.