Після лікарні динамівці знайомилися з Луческу (відео)

Гравці київського Динамо повернулися з відпочинку, пройшли медогляд та провели перше тренування під керівництвом Мірчі Луческу. Гравці привітали тренера з 75-річчям та подарували іменну  футболку

30 липня гравці Динамо вийшли з відпустки, яка в це міжсезоння тривала всього десять днів. Перед відновленням тренувального процесу гравці пройшли медичне обстеження в одній із столичних клінік.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У перший день на медогляд прибули українські футболісти: Денис Бойко, 18-річний Руслан Нещерет, 21-річні Віталій Миколенко та Денис Попов, Микита Бурда, Віктор Циганков, Олександр Караваєв, 21-річний Микола Шапаренко, Олександр Андрієвський, Віталій Буяльський, 19-річний Георгій Цітаішвілі, Олександр Тимчик, 21-річний Богдан Лєднєв, 20-річний Олександр Сирота.

Решта гравців проходила медогляд 31-го числа.

Циганков, Попов і Лєднєв у черзі на прийом. Фото fcdynamo.kiev.ua.

Вже увечері команда зібралася на клубній базі щоб провести перше тренування під керівництвом нового тренерського штабу. Перед  початком заняття нового головного тренера команді представив сам Ігор Суркіс, почавши з поздоровлень на адресу ювіляра, який відзначив напередодні своє 75-річчя.

Від імені всієї команди її капітан Сергій Сидорчук вручив Мірчі Луческу клубну футболку з 75-м номером на спині. Іменинник прийняв символічний подарунок, зазначивши при цьому, що найкращим подарунком для нього буде чемпіонство київського Динамо за підсумками сезону, — повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Однією лівою Шахтар з голами Тете та Соломона переграв претендента на першу лігу (відео)

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.