Шахтар готується до Вольфсбурга, іменинник Соломон мотає кола

22-го липня чемпіон України донецький Шахтар повернувся до тренувань, щоправда, без головного тренера Луїша Каштру. За індивідуальною програмою займається Манор Соломон, який днями святкував своє 21-річчя

Вранці 22 липня Шахтар провели півторагодинну тренувальну сесію на полі заміського комплексу Святошин. Заняття складалося з розминки, квадрата і двусторонки на різних ділянках поля.

Після нетривалої відпустки повернулися Андрій Пятов, Сергій Кривцов, Тарас Степаненко, 21-річний Додо, Алан Патрік і Тайсон, відновився після травми і працює в загальній групі Віктор Коваленко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

А вже вчора, 24 липня гірники провели півторагодинне тренування у Святошино за участю головного тренера. Луїш Каштру провів кілька днів у відпустці, але напередодні повернувся до роботи і повністю зосереджений на підготовці команди. Тренувальна сесія складалася з ігрових вправ, спрямованих на відпрацювання взаємодій, швидкого виходу з оборони в атаку і активності флангів, а також міні-турніру.

Іменинник мотає кола. Фото shakhtar.com.

У тренуванні взяли участь 27 футболістів. Повернувся в загальну групу Євген Коноплянка. А іменинник Манор Соломон, що відчував невеликий дискомфорт в останньому матчі чемпіонату, кілька днів працював індивідуально і тепер почав пробіжки.

“Повернулися до тренувань і працюємо всі разом. Найближчі два тижні готуємося до Вольфсбургу. Плануємо провести два спаринги з максимум одним вихідним між ними», — відзначив асистент тренера Вітор Северіно.

Нагадаємо, другий поєдинок 1/8 фіналу Ліги Європи Шахтар — Вольфсбург відбудеться 5 серпня у Києві без глядачів. У першій зустрічі на полі суперника гірники здобули перемогу із рахунком 2:1, — повідомляє офіційний сайт Шахтаря.

Було непросто Соломон: перемога у чемпіонаті не була легкою, незважаючи на відрив у таблиці

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.