Колос б’є Динамо, але кияни залишаються на другому місці

У матчі 32-го туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Колос та Динамо. Гра проходила на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартовому складі Динамо двох гравців з реєстру Золотого Таланту. Гра завершилася перемогою Колоса (2:0)

 Денис Костишин з перших хвилин не випустив жодного гравця з реєстру Золотого Таланту. У запасі залишилися: 20-річний воротар Євгеній Кучеренко, 22-річний нападник Олег Кожушко та 20-річний півзахисник Станіслав Сорокін.

Олексій Михайличенко довірив місце у старті: 21-річному захиснику Денису Попову та 21-річному нападнику Назарію Русину.

У резерві лишилися: 21-річний півзахисник Микола Шапаренко, 19-річний півзахисник Георгій Цитаішвілі, 20-річний захисник Олександр Сирота, 21-річний півзахисник Беніто, 20-річний нападник Каргбо та 17-річний захисник Ілля Забарний.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

На 3-й хвилині після чудового асиста Циганкова Русин не зміг влучити у ворота з вигідної позиції. Початок матчу запам’ятався повільним темпом і великою кількістю браку. Гравці Динамо на правах фаворита матчу володіли ініціативою, а у Колоса гра відверто не клеїлася. На 13-й хвилині Буяльський влучив у стійку. Після стартового натиску Динамо гра вирівнялася і моментами підопічні Костишина грали краще. Колос оговтався після невдалого початку зустрічі. На 38-й хвилині на небезпечний удар Морозка у стрибку зреагував Бущан. Перший момент для номінальних господарів. У наступній атакі міг забивати Лисенко, але знову ж таки свою майстерність проявив Бущан. Перший тайм завершується нульовою нічією.

На 46-й хвилині небезпечно пробивав Русин, але м’яч після сейву Волинця влучив у стійку. Шикарний шанс для Динамо на початку другого тайму. На 54-й хвилині Колос відкриває рахунок у матчі. Після навісу Морозка відзначився Лисенко. 1:0. Несподіваний розвиток подій.

На 57-й хвилині з вигідної позиції вище воріт пробив Оріховський.  На 62-й хвилині Циганков з декількох метрів не зміг влучити у ворота. Віктор пробив у Буяльського. На 66-й хвилині у гру увійшли Цитаішвілі та Шапаренко.  На 69-й хвилині Вільхамссона у власній штрафній збиває Шапаренко. Сам же Арні реалізовує одинадцятиметровий. 2:0. Фантастика!  На 73-й хвилині на удар Кадірі з далекої відстані у блискучому стрибку зреагував Волинець. На 88-й хвилині Де Пена пробив у Волинця. На 90+4 хвилині другу жовту отримує Мілько.

У підсумку, гра завершується сенсаційною перемогою Колоса. Динамо завершує чемпіонат на другому місці, а Колос — шостий. У киян 59 очок, а у Колоса — 32.

Колос — Динамо 2:0

Голи: Лисенко (54), Вільхамссон (71, пенальті).

Вилучення: Мілько (90+4).

Колос: Волинець — Задоя, Зозуля, Максименко, Чорноморець, Гавриш, Богданов (Мілько, 77), Антюх (Вільхамссон, 65), Морозко, Костишин (Оріховський, 54), Лисенко (Бондаренко, 64).

Динамо: Бущан — Попов (Шапаренко, 66), Кадірі, Караваєв, Шепелєв, Де Пена, Циганков, Буяльський, Шабанов, Русин (Цитаішвілі, 66), Кендзьора.

Молодий, та ранній Наймолодший капітан Шахтаря: пов’язка не тиснула

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (20%, 144 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (19%, 137 голосов)
  • Андрей Лунин (Овьедо Испания) (17%, 119 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (12%, 90 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (9%, 67 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 63 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (7%, 47 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (5%, 38 голосов)
  • Виктор Корниенко (Мариуполь) (1%, 6 голосов)
  • Максим Таловеров (Ческе Будейовице Чехия) (1%, 6 голосов)
  • Андрей Кравчук (Олимпик) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 390

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.