Маріуполь з дебютним голом Чеха переграє Львів

У матчі 32-го туру Прем’єр-Ліги зустрічалися Львів та Маріуполь. Двобій пройшов у Львові, на стадіоні Україна. Відзначаємо появу у стартових складах команд сімох гравців з реєстру Золотого Таланту. Гра завершилася перемогою Маріуполя (2:0), дебютним голом у цьому сезоні відзначився Максим Чех

Георгій Цецадзе з перших хвилин випустив: 18-річного захисника Максима Комарця. У резерві залишилися: 19-річний півзахисник Велвес, 21-річний нападник Назарій Нич, 20-річний нападник Феліпе та 20-річний півзахисник Андрій Вичіжанін.

Олександр Бабич довірив місце у старті Маріуполя: 22-річному голкіперу Артему Поспєлову, 21-річному півзахиснику Максиму Чеху (на фото), 22-річному нападнику Дмитру Топалову, 21-річному нападнику Андрію Кулакову, 20-річному півзахиснику Олексію Кащуку та 21-річному захиснику Віктору Корнієнку.

У резерві залишилися: 20-річний голкіпер Кравцов Павло, 20-річний півзахисник Байдал Антон, 20-річний захисник Назарій Муравський, 21-річний півзахисник Микита Петерман та 22-річний півзахисник Ілля Путря.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

У дебюті зустрічі гості більше контролювали гру, але до небезпечних моментів справа не доходила. Гравці Львова організовано захищалися і при першій нагоді намагалися виходити в атаку. У обох команд були відчутні проблеми з конструктивом в завершальній стадії атаки. На 31-й хвилині молодий дебютант Комарець отримує попередження.

На 32-й хвилині азовці відкривають рахунок. Чех відгукнувся на подачу зі штрафного і пробив у дальній кут. 0:1. Дебютний гол для Максима в нинішньому сезоні. На 39-й хвилині попередження отримав Андрій Кулаков. Перший тайм завершується за мінімальної переваги Маріуполя.

На 58-й хвилині гості отримують право на виконання одинадцятиметрового. Клименчук у власному штрафному штовхнув Кулакова. Пенальті реалізував Чурко. 0:2. На 60-й хвилині у гру увійшли Путря та Байдал. На 61-й хвилині на полі з’явився Феліпе. На 73-й хвилині на полі з’явилися Петерман та Муравський, а на 75-й — Нич. На 78-й хвилині міг забивати Феліпе, але блискуче зіграв Поспєлов.

На 79-й хвилині на рівні УПЛ дебютував молодий півзахисник Львова Вичіжанін. На 87-й хвилині через травму поле залишив Чех. Нагадаємо, що замін у Бабича вже немає.

Гра завершується перемогою Маріуполя.

Львів — Маріуполь — 0:2

Голи: Чех (32), Чурко (59, пенальті).

Львів: Сарнавський — Борзенко, Люлька (Братков,75), Клименчук, Татарков, Комарець (Вичіжанін,79), Жонатан (Феліпе, 61), Сабіно, Ренан (Яковеллі, 61), Богунов (Нич, 75), Шина.

Маріуполь: Поспєлов — Тищенко, Сагуткін (Муравський,73), Яворський, Чех, Топалов (Байдал, 60), Федорчук (Петерман, 73), Кащук, Корнієнко, Кулаков (Дудік, 80), Чурко (Путря, 60).

Таким чином, азовці завершують регулярний чемпіонат на восьмому місці з 39 очками. У Львова — одинадцяте місце і 24 очка.

Резервіст Воротар Десни U-19: сподобалося тренуватися з першою командою

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (20%, 144 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (19%, 137 голосов)
  • Андрей Лунин (Овьедо Испания) (17%, 119 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (12%, 90 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (9%, 67 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 63 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (7%, 47 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (5%, 38 голосов)
  • Виктор Корниенко (Мариуполь) (1%, 6 голосов)
  • Максим Таловеров (Ческе Будейовице Чехия) (1%, 6 голосов)
  • Андрей Кравчук (Олимпик) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 390

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.