Воротар Десни U-19: сподобалося тренуватися з першою командою

17-річний воротар юніорської команди Десни Дмитро Сидоренко розповів про свій фубольний шлях та проаналізував виступи чернігівців у чемпіонаті U-19

Голкіпер Десни U-19 Дмитро Сидоренко зізнався в інтерв’ю офіційному сайту, що протягом двох років ходить на фанатську трибуну.

— Цей сезон для Вас, де-факто, перехідний з юнацького у дорослий футбол. Наскільки складно це психологічно та чи закінчений процес, на Вашу думку?

— У перших іграх дуже хвилювався, через це пропустив кілька непотрібних м’ячів. Переживав з цього приводу, але з часом зрозумів: потрібно забувати і рухатися далі. Зараз вже можу сказати, що я перейшов з юнацького футболу у дорослий.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Десна U-19 не зіграла жодного «сухого» матчу у цьому сезоні. Наскільки складно для воротаря пропускати у кожній грі, та наскільки легко відходите від поразок?

— Звичайно, хотілося б не пропускати так багато м’ячів, але так виходить, що нам забивали у кожному матчі. Після гри перші дві години думаю про неї, згадуючи моменти: аналізую, де потрібно було зіграти по іншому. А після аналізу намагаюся не згадувати невдалі зустрічі.

— Після відновлення сезону Десна U-19 провела лише 2 матчі у чемпіонаті. Наскільки несподіваним став карантин, та наскільки було шкода йти на перерву після зимової підготовки?

— Ми непогано підготувалися до продовження сезону. Були готові фізично і морально. Карантин же став дуже несподіваною проблемою: всі хлопці з команди хотіли тренуватися і грати.

 

— Ви — перший футболіст 2002 року народження, який залучався до тренувань з основою Десни. Що дав цей досвід, та хто з гравців першої команди допомагав адаптуватися?

— Мені дуже сподобалося тренуватися з першою командою: тренер воротарів Юрій Овчаров дуже багато підказував, як треба діяти в тій чи іншій ситуації. З гравців допомагав мій хороший друг — Женя Белич.

— Наскільки відомо, Ви не тільки гравець, а й фанат Десни, й часто підтримуєте основну команду як на виїзних так й на домашніх матчах. Коли вперше опинилися на фанатській трибуні?

— На фанатській трибуни опинився кілька років тому — покликали друзі, ось я й почав з ними ходити, підтримувати команду… Тому й мрію заграти за основу рідного клубу.

— Матч Десна — Ворскла у Кубку України, став першим в країні, проведеним під час карантину. Відповідно, першим матчем без глядачів. Проте, як відомо, фанати підтримували команду з даху сусідньої зі стадіоном будівлі. Чи були Ви там, та чим запам’яталася така підтримка?

— На жаль, мене там не було, але друзі розповідали що їм сподобалося. Хоча поле було далеко і не дуже добре видно футбол…

— В останньому матчі Десни U-19, який проходив вже під час карантину, Ви предстали в новому образі. Якщо не таємниця, чому змінили імідж?

— Доволі довго ходив з довгим волоссям, зрештою вирішив спробувати нову зачіску, тому й змінив імідж.

— У соцмережах Ви маєте нік Lil Sidee. Чому «Lil», якщо Ваш зріст 190 см. Й чи читаєте Ви реп?

Та ні (сміється, — прим.). Просто коли придумував собі нік, почали набирати популярність репери у яких теж була приставка «Lil». Тому так і підписався, — повідомив Дмитро Сидоренко в інтерв’ю сайту Десни.

Кумир Тренер Динамо захоплюється талантом Дар’ї Білодід

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.