Шулянський: підготовку до нового сезону розпочну з молодіжною командою

19-річний півзахисник Динамо Артем Шулянський розповів як підтримував форму під час карантину і на що більше звертав уваги під час тренувань. За словами хавбека, неможливо сидіти 3-4 місяця вдома і нічого не робити

— Розкажи, у якому форматі підтримував форму в останні тижні, після ослаблення карантину?

— Ми щодня їздили з хлопцями на базу, займалися з тренером із фізпідготовки Олександром Процюком. Це індивідуальні тренування, гравці приїжджали на них за бажанням. Проводив на базі щодня приблизно годину-півтори. Окрім того, з Колею Ярошем ми двічі на тиждень після тренування в Кончі-Заспі їздили до нашого старого тренера на ще одне заняття. Хоч так тренувалися, тому що неможливо сидіти вдома 3-4 місяці, нічого не роблячи!

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Останні три місяці вільного часу було напевно більше, ніж зазвичай. Приділяв увагу роботі над слабкими місцями, поліпшенню окремих компонентів у своїй грі?

— Для початку приводжу себе до ладу після карантину (усміхається). Що стосується ваги, то у мене навіть кілограмчик недобору, а ось у фізичному плані важко після такої довгої паузи. Відпрацьовую довгі передачі неробочою ногою, приділяю увагу техніці та швидкості.

— Старт передсезонної підготовки в динамівських командах U-19 і U-21 попередньо планувався на липень. Уже з’явилася конкретика щодо цього?

— Наскільки я знаю, команда U-19 уже зібралася на базі Динамо на Нивках, а дубль збирають трохи пізніше. Оскільки за віком я вже не можу грати за юнацьку команду, буду починати підготовку з молодіжною.

Чемпіонат U-19, Львів, Динамо, 5 тур, Артем Шулянський, 2019

Фото fcdynamo.kiev.ua.

— Як ставишся до рішення клубів завершити першості U-19 і U-21 достроково, тоді як Прем’єр-ліга продовжує сезон? Тим паче у динамівських команд були шанси завоювати чемпіонство…

— Звичайно, дуже шкода, що молодіжний і юнацький чемпіонати закінчили достроково, адже ми проводили хороші сезони як за U-19, так і за U-21. Хотілося б подивитися, хто був сильнішим за підсумками сезону!, — розказав Артем Шулянський в інтерв’ю офіційному сайту Динамо.

Молодим урок Верес у товариському розгромив молодіжку Колоса

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Павел Исенко (Ворскла) (29%, 72 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер) (22%, 54 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (11%, 28 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла) (10%, 25 голосов)
  • Егор Ярмолюк (Днепр-1) (7%, 17 голосов)
  • Даниэль Джулани (Маккаби ПТ Израиль) (6%, 14 голосов)
  • Юрий Тлумак (Карпаты) (6%, 14 голосов)
  • Денис Слюсар (Карпаты) (4%, 10 голосов)
  • Олег Власов (Ворскла) (2%, 6 голосов)
  • Алексей Сыч (Карпаты) (2%, 5 голосов)
  • Максим Хлань (Карпаты) (1%, 3 голосов)

Всего проголосовало: 121

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.