Різник та Супряга потрапили до збірної тижня

Сайт zbirna.com назвав свою команду, складену з найкращих українських футболістів минулого тижня. Відзначаємо присутність у цій символічній збірній 21-річного голкіпера Ворскли Дмитра Різника та 20-річного нападника Владислава Супряги

Символічну збірну складено з футболістів національної команди, кандидатів в неї, а також, гравців, які  особливо відзначилися за минулий тиждень.

Дмитро РІЗНИК (Ворскла)

Незважаючи на поразку Ворскли від Динамо в фіналі Кубка України, став одним з героїв цього поєдинку. В активі кіпера 66 ТТД, він відбив п’ять ударів, зробив 10 перехоплень і підбирань.

Різник і серія пенальті. Фото vorskla.com.ua.

Дмитро Хомченовський (Зоря)

У грі з Колосом, вийшовши на заміну в першому таймі, Хомченовський зайняв місце правого захисника. Але це не завадило номінальному хаву показати відмінний ККД.

Дмитро Чигринський (АЕК, Греція)

Якщо в мід-уїк в грі з ОФІ Чигринський вийшов на заміну, то в принциповому матчі проти Панатінаїкоса відіграв повний матч, відзначившись результативним ударом.

Олександр Тимчик (Зоря)

З середини першого тайму поєдинку проти Колоса вимушено грав на позиції центрального захисника і впорався з цією роллю на відмінно.

Олександр Зінченко (Манчестер Сіті, Англія)

Минулого тижня Зінченко виходив на поле двічі. З Ньюкаслом відіграв повний матч, а з Брайтоном 28 хвилин. В обох поєдинках МанСіті розгромив своїх суперників з однаковим рахунком 5:0.

Сергій Кравченко (Дніпро-1)

Півзахисник дніпрян в переможному матчі зі Львовом виконав 97 ТТД з браком 10%. В активі капітана Дніпра-1 три гострі передачі, дев’ять перехоплень і вісім підбирань.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Тарас Завійський (Олімпік)

Відкрив рахунок м’ячам, забитим за Олімпік. Причому, у виїзному поєдинку з Маріуполем відзначився двічі. Завдав шість ударів по воротах, а його команда розгромила суперника з рахунком 4:1.

Руслан Малиновський (Аталанта, Італія)

Якщо в матчі з Сампдорією за 21 хвилину, проведену на полі, відзначився гольовою передачею, то в поєдинку з Ювентусом, за 23 хвилини забив гол і став лідером своєї команди за кількістю єдиноборств.

Артем Кравець (Кайсеріспор, Туреччина)

В, здавалося б, уже програному поєдинку проти Газіантепа (до 90 + 2 хвилини Кайсеріспор з двома вилученнями поступався 0:1) точний удар українського форварда приніс його команді нічию. Більш того, Кравець забив ще і в минулий мід-уїк в ворота Різеспора.

Владислав Кочергін (Зоря)

Два м’ячі, забитих Кочергіним в ворота Колоса визначили долю поєдинку. Півзахисник визнаний найкращим гравцем туру за версією УПЛ.

Супрягу (№89) леви не втримали. Фото фейсбук ПФК Львів.

Владислав СУПРЯГА (Дніпро-1)

Нападник забиває другий матч поспіль, причому, в останньому поєдинку зі Львовом на його рахунку — два результативні удари, які допомогло дніпрянам вирвати перемогу, повідомляє zbirna.com.

Круто Молодий голкіпер Ворскли зацікавив лідера чемпіонату Польщі

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-21 (1999-2000 г.р.)

  • Виталий Миколенко (Динамо) (20%, 144 голосов)
  • Алексей Кащук (Мариуполь) (19%, 137 голосов)
  • Андрей Лунин (Овьедо Испания) (17%, 119 голосов)
  • Георгий Цитаишвили (Динамо) (12%, 90 голосов)
  • Денис Попов (Динамо) (9%, 67 голосов)
  • Сергей Булеца (Днепр-1) (9%, 63 голосов)
  • Ефим Конопля (Десна) (7%, 47 голосов)
  • Дмитрий Ризнык (Ворскла) (5%, 38 голосов)
  • Виктор Корниенко (Мариуполь) (1%, 6 голосов)
  • Максим Таловеров (Ческе Будейовице Чехия) (1%, 6 голосов)
  • Андрей Кравчук (Олимпик) (1%, 4 голосов)

Всего проголосовало: 390

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.