Мурза: дебютний гол за Авангард додав упевненості у власних силах

19-річний півзахисник Авангарду Артур Мурза поділився враженнями від матчу з Інгульцем (2:3) і своїми емоціями від дебютного забитого м’яча за краматорський колектив на рівні Першої ліги

— Артур, перш за все, вітаю тебе з дебютним голом у складі краматорчан. Що він для тебе означає?

— Дякую за підтримку! Забивати завжди приємно, тим більше я гравець атаки і це одна з головних моїх задач! Безумовно, цей гол додав мені впевненості. Маю велику надію, що на цьому моя гольова серія не закінчиться.

— Про що подумав, коли пролунав фінальний свисток матчу в Петрово?

— Звичайно, я засмутився, оскільки була впевненість, що ми здатні зрівняти рахунок. Але грамотне утримування рахунку Інгульцем не дало нам це зробити. Разом з тим, однак, я все одно пишаюся своїми товаришами по команді: в цьому поєдинку ми продемонстрували, що володіємо сильним характером і віддаємося грі до останньої секунди матчу.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

— Що відчував після того, як рахунок став 0:3?

— Він на мить увігнав мене в ступор, проте я швидко вийшов з цього стану, оскільки я в цей момент розминався і мої думки були трохи ближче до поля, аніж тоді, коли сидиш на лаві запасних. У будь-якому випадку я не втрачав віру в нашу команду.

— А коли дізнався, що вийдеш на поле?

 — Я пішов розминатися з початком другого тайму і морально був готовий до виходу на поле. Розумів, що повинен бути на 100% бути готовим і сконцентрованим, оскільки по такій грі часу на розкачку немає.

Мурза (№70). Фото ФК Авангард.

 — В обох голах Авангарду відзначилися футболісти, які вийшли на заміну. Після матчу ви цей момент обговорювали між собою?

— Більше в тому сенсі, що всі разом пораділи за Віталіка Собка, який після цього матчу очолив таблицю кращих «асистентів» Ліги. Ми побажали йому і далі залишатися на цій верхівці. Що ж стосується ролі футболістів, які вийшли на заміну, то вважаю, що забиті голи — це заслуга всієї команди. А той факт, що в голах взяли участь гравці, котрі вийшли на заміну, лише в черговий раз показав, що в Авангарді ефективна лава запасних, яка може посилити і освіжити гру.

— Олександр Олександрович (Косевич, головний тренер Авангарду — прим. автора) після матчу тобі щось говорив?

 — Так звісно. Він привітав мене з дебютним голом. Але це було після. Спочатку ж він вказав на деякі помилки, які ми допустили по ходу зустрічі, а потім подякував команді за характер і самовіддачу, — сказав 19-річний хавбека Артур Мурза в інтерв’ю footboom.

На підвищення Молодий хавбек змінив Другу лігу на Першу, перейшовши з Гірника у Гірник-Спорт

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.