Зоря виграє у Колоса і виходить на друге місце

Програма 30-го туру Прем’єр-Ліги відкривалася грою у Києві. На Оболонь-Арені Колос приймав Зорю. Відзначаємо появу у стартових складах команд чотирьох гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася перемогою Зорі — 2:0

Руслан Костишин з перших хвилин випустив 21-річного півзахисника Євгена Смирного та 22-річного нападника Олега Кожушка. У резерві залишилися: 21-річний голкіпер Євген Кучеренко та 20-річний півзахисник Станіслав Сорокін.

Віктор Скрипник довірив місце у старті: 20-річному голкіперу Дмитру Мацапурі та 21-річному півзахиснику Богдану Лєднєву. У запасі залишилися: 22-річний Максим Луньов та 20-річні Дмитро Піддубний та Володимир Білоцерковець.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Зоря активно розпочала гру і на 9-й хвилині гості відкрили рахунок. Після передачі в дотик від Юрченка Кочергін переграв Волинця. 0:1. Після того, як підопічні Скрипника вийшли уперед вони не форсували подій, а у Колоса гра у нападі не виходила. Багатьох помилок припускалися господарі під час атак, які могли бути перспективними. На 28-й хвилині після удару Лєднєва з гострого кута м’яч вліпився у стійку, а у наступній атаці Смирний з вигідної позиції не зміг влучити у ворота. У компенсований час Зоря забиває вдруге. Після передачі Михайличенка забив Кочергін. 0:2. Дубль для Владислава і жахлива гра Колоса у захисті. Таким чином, перша половина зустрічі завершається за солідної переваги Зорі.

На 49-й хвилині міг забивати Лисенко, але Мацапура вчасно вийшов з воріт і врятував свою команду. На 51-й хвилині Лєднєв з декількох метрів не зумів переграти Волинця. Активний початок тайму від обох команд. На 58-й хвилині Морозко влучив у стійку.

На 78-й хвилині у гру увійшов Луньов. На 87-й хвилині Луньов обіграв воротаря, але його удар заблокував захисник.

Колос — Зоря — 0:2

Голи: Кочергін (9, 45+1).

Колос: Волинець — Гавриш, Мілько (Задоя, 75), Петров, Зозуля, Чорноморець, Богданов, Смирний, Кожушко (Антюх, 46), Лисенко (Бондаренко, 75) Морозко (Оріховський, 68).

Зоря: Мацапура — Вернидуб, Тимчик (Каменюка, 78), Абу Ханна (Хомченовський, 22), Михайличенко (Циганікс, 56), Цвек, Кочергін (Громов, 55), Лєднєв, Перовіч, Кабаєв (Луньов, 78), Юрченко.

У підсумку, Зоря здобуває перемогу і з 57 очками виходить на друге місце. У Колоса 29 очок і шосте місце.

Виріс Кане — історія приголомшливого прогресу

Золотой талант-2020. Назовите тройку лучших игроков июня в категории U-19 (2001 г.р. и моложе)

  • Павел Исенко (Ворскла) (29%, 72 голосов)
  • Анатолий Трубин (Шахтер) (22%, 54 голосов)
  • Арсений Батагов (Днепр-1) (11%, 28 голосов)
  • Даниил Кравчук (Ворскла) (10%, 25 голосов)
  • Егор Ярмолюк (Днепр-1) (7%, 17 голосов)
  • Даниэль Джулани (Маккаби ПТ Израиль) (6%, 14 голосов)
  • Юрий Тлумак (Карпаты) (6%, 14 голосов)
  • Денис Слюсар (Карпаты) (4%, 10 голосов)
  • Олег Власов (Ворскла) (2%, 6 голосов)
  • Алексей Сыч (Карпаты) (2%, 5 голосов)
  • Максим Хлань (Карпаты) (1%, 3 голосов)

Всего проголосовало: 121

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.