Голанд: живу сьогоденням і тим, що зараз краше для моєї кар’єри

19-річний нападник Боруссії Ерлінг Голанд розповів, що не планує змінювати клуб найближчим часом. За словами Голанда, зараз він не думає про майбутнє, адже у нього довготривалий контракт з дортмундцями

Підписавши у грудні минулого року контракт із Боруссією (Дортмунд), Ерлінг Голанд в демонстраційному відео поставив собі такі цілі: вивчити німецьку, забити кілька голів, виграти дербі й отримати задоволення від гри перед Жовтою Стіною.

Норвежець забив 16 голів в 17 матчах за Дортмунд і може поставити галочки навпроти інших цілей. Тепер молодий нападник замислюється про трофеї з Дортмундом.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

«Я хотів би перемагати в турнірах з BVB. Ми повинні поставити перед собою цілі, ми хочемо атакувати і забивати якомога більше голів. Як нападник, я хочу в цьому брати участь», — сказав Ерлінг Голанд в інтерв’ю Funke. Ми задоволені, що посіли друге місце, але звичайно хотілося б, що боротьба за чемпіонство з Баварією тривала довше.

М’яч повинен відправлятися в ворота. Хтось повинен виконувати цю роботу. Нападник вкладає дуже багато зусиль, бажання  в те, щоб опинитися в тому місці, де буде м’яч, і відправити його в ворота. Потрібно бути спритним і кмітливими, і ніколи не зупинятися.

Я багато не думаю про майбутнє. Я живу сьогоденням і тим, що зараз краще для моєї кар’єри. Саме тому я перейшов взимку до Боруссії. Це один з найбільших клубів в світі. У мене довгостроковий контракт, тому я зараз не думаю про зміну клубу».

Відзначимо, що з нового сезону Голанд виступатиме під іншим номером, повідомляється в офіційному Twitter клубу. Норвежець змінив 17-й номер на «дев’ятку».

Пішли на принцип Боруссія тримає шалену ціну на молодого вінгера

 



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.