Челсі з голом Пулішіча переміг Ман Сіті і зробив чемпіоном Ліверпуль

У матчі 31 туру англійської Прем’єр-Ліги зустрічалися Челсі та Ліверпуль. Гра завершилася пермогою Челсі — 2:1. Відзначимо, що один із м’ячів за лондонський клуб забив 21-річний півзахисник Крістіан Пулішіч

Тренерський штаб Челсі з перших хвилин випустив 21-річних півзахисників Крістіана Пулішіча та Мейсона Маунта. У другому таймі у гру увійшов 19-річний півзахисник Біллі Гілмор.

У складі Манчестер Сіті не було жодного гравця з реєстру Золотого таланту.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Гості у першому таймі більше контролювали м’яч, проте було обмаль небезпечних нагод. А гравці Челсі наприкінці тайму відкрили рахунок. Менді і Гюндоган не розібралися в середині поля, Пулішіч підхопив м’яч і прискорився та елегантно переграв голкіпера — обвідний удар у дальній кут — 1:0.

Після перерви гості виглядали злими і зарядженими на те, щоб будь-яким можливим способом відігратися. Де Брюйне виконав штрафний і забив шедевральний гол — 1:1.

Влліан прорвався на 75-й хвилині у штрафну і Фернандіньо змушений був вибивати м’яч рукою з порожніх воріт. Арбітр швидко порадився з помічником на системі ВАР, вилучив Фернандіньо і призначив пенальті. З 11-ти метрів Вілліан не промазав.

Чемпіонат Англії. 31 тур

Челсі — Манчестер Сіті — 2:1

Голи: Пулішіч (36), Вілліан (78, пенальті) — де Брюйне (55).

Вилучення: Фернандіньо (77).

Челсі: Аррісабалага — Рюдігер, Алонсо, Крістенсен, Аспілікуета, Канте, Барклі (Ковачич, 74), Маунт, Пулішіч (Гілмор, 90), Вілліан, Жиру (Абрахам, 62).

Манчестер Сіті: Едерсон — Уолкер, Лапорт (Отаменті, 74), Менді (Зінченко, 59), Стерлінг, Родрі (Д. Сілва, 55), де Брюйне, Б. Сілва (Жезус, 55), Фернандіньо, Гюндоган, Марез.

Таким чином, ця перемога Челсі приносить Ліверпулю дострокове чемпіонство. У Челсі після 31 туру — 54 очка і четверта позиція, а у МС — 63 очка і друге місце.

Молодь б’є Арсенал з голами молодих Нкетії та Віллока розібрався зі Святими

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.