Арсенал з голами молодих Нкетії та Віллока розібрався зі Святими

У матчі 31-го туру англійської Прем’єр-Ліги Саутгемптон зустрічався з Арсеналом. Гра завершилася перемогою Арсеналу — 2:0. Відзначаємо, що у цьому матчі забивали виключно молоді нападники: 21-річний Едвард Нкетіа та 20-річний Джозеф Віллок

Тренерський штаб Саутгемптона з перших хвилин випустив 21-річного захисника Яна Валері.

Мікель Артета довірив місце у старті Арсенала 18-річному Букайо Сака та 21-річному Едварду Нкетії. У другій половині зустрічі на полі з’явився 20-річний Джозеф Віллок.

Арсенал активно розпочав зустріч. Міг забивати Обамеянг, проте форвард влучив у поперечину. Допомогла гостям помилка голкіпера і швидкий гол Нкетії. Маккарті невдало відбивав м’яч, а форвард пішов до кінця, перехопив м’яча і забив у порожні ворота.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Коли господарі у другому таймі додали сталася нова помилка, невдалий пас назад, Обамеянг обікрав Стівенса і міг виходити на побачення з голкіпером. Захиснику нічого не залишалося, як збити суперника. Арбітр справедливо вилучив гравця Саутгемптона, призначив штрафний, який лондонці розіграли дивним чином. Два удари заблокували захисники, а потім Віллок все ж добив м’яч у ціль. Курйозний і, одночасно, справедливий гол.

Чемпіонат Англії. 31 тур

Саутгемптон — Арсенал — 0:2

Голи: Нкетіа (21), Віллок (87).

Вилучення: Стівенс (86).

Саутгемптон: Маккарті — Стівенс, Бертран, Беднарек, Валері Ян (Лонг, 46), Уорд-Праус, Армстронг, Редмонд, Хейб’єрг, Інгз, Обафемі (Уолкер-Петерс, 46).

Арсенал: Мартінес — Беллерін, Тірні (Колашинець, 71), Холдінг, Мустафі, Себальос, Джака, Сака, Обамеянг, Пепе (Віллок, 64), Нкетіа.

Заслужена і довгоочікувана перемога Арсеналу. Після 31-го туру у канонірів 43 очка і 9 позиція. У Саутгемптона — 37 залікових пунктів, команда на 14-му місці.

Наставник! Эмиль Смит-Роу: «В Арсенале я учусь у Озила»

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...


Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.