Каштру: у Шахтаря є кваліфіковані молоді футболісти, підсилення нам не потрібне

Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру відзначив молодих футболістів, які мають хороші перспективи у майбутньому і які вже зараз стають ключовими гравцями команди. Також португальський тренер розповів про бразильський вектор клубу

«У Шахтаря дуже явний і певний проект. Хто аналізує футбол, той бачить і знає це. Я можу назвати вам нашу команду з молодих гравців, де практично всі молодші 23 років — принаймні це буде дев’ять осіб. 18-річний Трубін, 21-річні Додо, Бондар, Сіпріано, 20-річні Маркос Антоніо, Тете (на фото з тренером), Соломон та 21-річний Фернандо. Раптом що, ми підготовлені.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Чи знадобиться нам піти на футбольний ринок шукати гравця на ту чи іншу позицію? Нам це не потрібно. Ми маємо молодих футболістів, які можуть грати. Наприклад, воротар Трубін з молодіжної команди вже провів у сезоні чотири матчі й наприкінці сезону, безсумнівно, він теж гратиме. Додо також відіграв майже весь чемпіонат, він дуже молодий. Ми не хочемо нікого втрачати, але, якщо так станеться, маємо швидку заміну на їхнє місце.

Анатолій Трубін. Фото shakhtar.com.

Ми лишаємось в тому самому складі на наступний сезон, і це велика перевага. Є гравці, які перебувають у клубі сім-вісім років, і вони залишаться. Так, ми віддаємо перевагу бразильському ринку. Якщо це забезпечує нам успіх, навіщо змінювати свій шлях? Багатьох бразильців Шахтар продав до Англії. Ми продовжуватимемо.

У нашого президента дуже явні, вибудувані ідеї: підписувати молодих гравців і розвивати їх тут. Вони допомагають клубу й одного прекрасного дня переходять до іншого за гарну вартість. Це проект нашого клубу. Є футболісти, які лишилися на довший час. Проект Шахтаря не залежить від тренера», — наводить слова Луїша Каштру офіційний сайт «гірників».

Ейфорія Тете: у 20 років допомогти команді виграти золото — це щастя

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.