Динамо у матчі з чотирма пенальті переграє Колос

У понеділок завершалася програма 27-го туру Прем’єр-Ліги. У Києві Динамо приймало Колос. Гра проходила на НСК Олімпійський. Відзначаємо появу у стартовому складі Динамо чотирьох гравців з реєстру Золотого таланту. Гра завершилася перемогою Динамо 2:1


Олексій Михайличенко з перших хвилин випустив: 21-річних захисників Віталія Миколенка та Дениса Попова, 19-річного півзахисника Георгія Цитаішвілі та 21-річного нападника Назарія Русина. У резерві залишилися: 21-річний півзахисник Микола Шапаренко та 20-річний нападник Ібрагім Каргбо.

У стартовому складі Колоса не було жодного гравця з реєстру Золотого таланту. У запасі залишилися: 20-річний голкіпер Євгеній Кучеренко та 22-річний нападник Олег Кожушко.

Единственный телеграм-канал о детско-юношеском и молодежном футболе. Подписывайтесь @goldtalant 

Динамівці активно розпочали гру, взяли м’яча під свій контроль. Господарі провели декілька масованих атак, проте без загострень. За перші 15-ть хвилин у команд не було гольових нагод. Колос організовано захищається у першій половині першого тайму. Підопічні Костишина не дають вільних зон своєму більш іменитому супернику. На 19-й хвилині жовту картку за симуляцію отримав Георгій Цитаішвілі. На 22-й хвилині м’яч після удару Петрова головою пролетів повз ворота. За 30 хвилин у підопічних Михайличенка не було жодного моменту з гри. Кияни відзначалися лише небезпечними ударами зі стандартів. На 40-й хвилині м’яч після удару Андрієвського пролетів вище воріт.

У підсумку, перший тайм завершується нульовою нічиєю. Підопічні Костишина дуже непогано проявили себе, а у динамівців з гри майже нічого не виходило.

На 51-й хвилині на удар Миколенка у блискучому стилі зреагував Волинець. На 52-й хвилині м’яч після удару Костишина влучив у руку Попова. Арбітр призначив одинадцятиметровий і показав попередження Попову. Проте, Богданов з позначки не зміг переграти Бущана. Несподівано активний початок другого тайму від Колоса. На 56-й хвилині Віталій Буяльський пробив у стійку. На 62-й хвилині Бойко призначив пенальті вже у ворота Колоса. Петров притримав за футболку Вербіча. Захисник Колоса отримав друге попередження і залишив свою команду у меншості. Циганков впевнено переграв Волинця. 1:0.

На 68-й хвилині Ільїна звалили захисники Динамо і Бойко призначив третій одинадцятиметровий. Вільхамссон впевнено переграє Бущана. 1:1. Колос відіграється у меншості. На 73-й хвилині замість Лисенка у гру увійшов Кожушко. На 77-й хвилині арбітр спочатку призначив пенальті у ворота Колоса, але потім після перегляду VAR відмінив своє рішення. Гавриш у тому епізоді не фолив проти Вербіча. Близько п’яти хвилин арбітр витратив на ухвалення цього рішення. На 84-й хвилині Кадірі обрізався у центрі поля, але Антюх не зміг реалізувати вихід один на один.

На 86-й хвилині після перегляду VAR Бойко призначив четвертий пенальті у матчі. Єфремов притримав за футболку Де Пену. На 87-й хвилині Де Пена реалізовує одинадцятиметровий. 2:1. Динамівці покарали гостей за нереалізацію 100% моменту. На 90-й хвилині замість Буяльського у гру увійшов Шапаренко.

Динамо — Колос  2:1

Голи: Циганков (64, пенальті), Де Пена (87, пенальті) — Вільхамссон (69, пенальті).

Нереалізований пенальті: Богданов (52).

Вилучення: Петров (63).

Динамо: Бущан — Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Буяльський (Шапаренко, 90) , Вербич, Цитаішвілі (Циганков, 46), Андрієвський (Дуелунд, 57), Русин (Де Пена, 57), Шепелєв (Кадірі, 76).

Колос: Волинець — Єфремов, Гавриш, Петров, Ємець, Богданов, Мілько, Костишин (Вільхамссон, 62), Ільїн (Антюх, 83), Морозко (Парамонов, 84), Лисенко (Кожушко, 73).

Таким чином, Динамо здобуває перемогу у надзвичайно складному матчі. У киян після 27-го туру 55 залікових пунктів і друге місце. У Колоса 26 очок і шосте місце.

Душа лежить Лєднєв: були пропозиції з європейських клубів, та я хочу грати за Динамо

Какое место в отборе Евро-2021 (U-21) в группе 8 займет молодежная сборная Украины?

  • Первое (31%, 534 голосов)
  • Второе (27%, 463 голосов)
  • Третье (24%, 421 голосов)
  • Четвертое (9%, 164 голосов)
  • Шестое (6%, 99 голосов)
  • Пятое (3%, 57 голосов)

Всего проголосовало: 1 738

Загрузка ... Загрузка ...



Вы можете оставить комментарий, или ссылку на Ваш сайт.

Оставить комментарий

Вы должны быть авторизованы, чтобы разместить комментарий.